Kasper Fisker før lokalbrag mod AGF: Jeg kan ikke lide Musti

Mustafa Amini skal ikke forvente noget glædeligt gensyn, når han står overfor sine tidligere holdkammerater

00:45

Video: Henning Bagger - Scanpix / TV 2 | ØSTJYLLAND

Optakten til Randers-AGF, der spilles fredag aften klokken 18.00, har været alt andet end kedelig.

Randers FC har desperat brug for at få vendt skuden – og det samme kan egentlig siges om AGF, der heller ikke rigtig får skrabet point sammen i øjeblikket. 

Læs også Amini: Randers-direktør sagde, jeg ikke kunne score, så tak!

På AGF-holdet er der som bekendt en del tidligere Randers-spillere, og særligt en af dem skal ikke forvente at blive specielt varmt modtaget tilbage i Randers. I hvert fald ikke af Randers-spilleren Kasper Fisker.

- Jeg glæder mig meget til at byde dem (tidligere holdkammerater, red.) velkommen tilbage her til Randers. Der er nogle, der er fine nok, og så er der nogle, vi ikke kan lide, siger Kasper Fisker.

Og hvem er det, vi ikke kan lide?

- Jamen, jeg kan ikke lide Musti (Mustafa Amini, red.). Jeg synes, han forlod klubben på en rigtig træls måde, og jeg synes egentlig, at han var en dårlig person, da han forlod klubben. Så primært ham, siger Fisker. 

Læs også Randers FC og AGF i underholdende Twitter-krig inden derby

En barsk udmelding, der følges op af løftet om, at der nok skal blive gået til den i kampen mod AGF. Men kun til grænsen og ikke længere.

- Det er ikke noget med at skulle have røde kort og dumme sig helt vildt, men det bliver en hård fight, siger Kasper Fisker.

Lokalopgøret mellem Randers og AGF spilles fredag aften kl. 18 på BioNutria Park i Randers. TV 2 | ØSTJYLLAND liveblogger fra opgøret her på tv2oj.dk.

Se interviewet med Kasper Fisker i videoen øverst i artiklen. 

00:44

VIDEO: Randers FC og AGF har drillet hinanden på de sociale medier op mod fredagens lokalderby. Se mere i videoen her.

Luk video