Randers FC og AGF delte i dramatisk lokalbrag

To scoringer til allersidst betød, at Randers FC og AGF fik ét point hver, da de fredag spillede 1-1

Næsten 90 minutter skulle der gå i Superliga-opgøret mellem Randers FC og AGF, før de to kriseramte mandskaber fredag fik taget hul på scoringerne.

Det lignede den endelige forløsning for Randers, da indskiftede Mayron George bare ét minut før den ordinære spilletids udløb kom først på en bold i feltet og kunne bringe kronjyderne i front med 1-0.

Men en straffesparksscoring til 1-1 af AGF's Morten "Duncan" Rasmussen dybt inde i overtiden forlængede krisen i Randers, som nu ikke har vundet i otte kampe i træk. 

Kampens dramatiske udligning kom, da Randers-forsvarer Jonas Bager efter dommerens mening rev AGF's anfører, Morten "Duncan" Rasmussen, omkuld i feltet, hvilket endte med rødt kort og et straffespark. 

På det efterfølgende straffespark stod AGF-anføreren selv for presset, da han knaldhårdt sparkede bolden ind, hvilket sendte 1400 medrejsende AGF-fans i ekstase.

I første halvleg var det Randers, der var klart mest på bolden. AGF lå til gengæld hele tiden og lurede på omstillingsmuligheder.

Randers var tættest på

Hjemmeholdet Randers var klart tættest på at komme først på måltavlen. Og især omkring den første halve times spil vadede Randers bogstaveligt talt i chancer.

Randers-angriber Viktor Lundberg sendte et knivskarpt indlæg på stolpen, hvorefter bolden røg tilbage ud i feltet blandt venner og fjender. Her formåede Erik Marxen fra Randers dog ikke at få scoret, da bolden blev reddet på stregen.

Anden halvleg blev en noget mere lige affære, hvor AGF kom meget mere på bolden sammenlignet med de første 45 minutter. 

VIDEO: Randers FC's Jonas Bager føler, han svigtede sit hold, da han i dommerens overtid begik det straffespark, som AGF udlignede på.

Begge mandskaber prøvede og prøvede, men det blev hele tiden kun til lige ved og næsten.

Altså indtil Mayron George kastede sig frem på en dødbold, og straffesparket til AGF kort efter lagde en gevaldig dæmper på Randers-jublen.

Med det ene point ligger Randers dog foreløbigt stadigvæk på den sjetteplads, der giver adgang til mesterskabsslutspillet, men holdet risikerer at miste den i løbet af weekenden.

Randers FC-AGF 1-1 (0-0)

 

Yvonne Brix (1)

Yvonne kører ud for at hjælpe – meldes for at parkere ulovligt

Norddjurs Kommune rådhus Grenaa

Nyeste tal: Lille bedring i coronatal i Norddjurs

Søstrene Grene

Grundlæggeren af Søstrene Grene er død

vold Horsens Nørretorv

Ung mand klinisk død efter tæsk: Nu er den fjerde mistænkte anholdt

COVID-19 LIVE:
Coronatest gennem næsen

liveblog 836 nye smittede viser dagens tal

Preben Bosse samler på livgardereffekter

play VIDEO: Prebens garage har et royalt præg: - Jeg har fået det ind med modermælken

Dagens mest læste