Randers FC har fundet rytmen

Efter en længere periode med halvdårlige resultater er kronjyderne på rette kurs. Søndag blev det til sejr over AaB i underholdende kamp.

AaB's træner, Erik Hamrén, havde valgt at lade holdets vel nok to største profiler Rade Prica og Siyabonga Nomvethe begynde kampen på bænken i kampen mod Randers. Måske for at spare de to offensive profiler forud for torsdagens UEFA Cup kamp mod Anderlecht, men den disposition straffede kronjyderne.

I en jævnbyrdige første halvleg skabte hjemmeholdet de største chancer, og det var derfor ikke ufortjent, da randrusianerne bragte sig foran 1-0 seks minutter før pausen på et flot hovedstød af Bédi Buval.

Efter pausen kom begge AaB's esser på bænken i aktion, og nordjyderne havde også overtaget i anden halvleg. Begge hold havde store chancer, men da bolden aldrig kom i nettet, endte kampen med en smal Randers-sejr på 1-0.

Efter en lang pointtørke har Randers FC i de seneste to kampe besejret topholdene FC København og AaB. Randrusianerne ligger dermed på en samlet femteplads i SAS Ligaen. OB, der ligger på sjettepladsen, har spillet én kamp færre.