Lettelse i AGF-lejr

AGF sikrede sig endnu en sæson i Superligaen efter 1-1 på Århus Stadion mod Esbjerg

Bølgerne gik højt i AGFs omklædningsrum under Århus Stadion, efter at holdet onsdag med 1-1 mod Esbjerg sikrede sig endnu en sæson i landets bedste fodboldrække. Lykønskninger, håndbajere og høj musik dannede en kulisse, så man skulle tro, at århusianerne havde vundet det danske mesterskab og ikke bare klaret frisag i spillet om nedrykningen. Ikke mindst træner Poul Hansen var i sit es.

- Gudskelov afgjorde vi det selv i dag og skal ikke vente til sidste runde på søndag. Det er ikke til at beskrive, hvor lettet jeg er. Jeg synes, vi spillede et brag af en kamp og fik den bedst tænkelige afslutning på hjemmebane. Der var virkelig fight og teamspirit, sagde Poul Hansen efter kampen.

- Jeg synes ikke, kampen var præget af nerver. Men selvfølgelig betyder det noget, at Peter Graulund fik udlignet så hurtigt, og at vi i det hele taget bevarede gejsten og viljen, fortsatte AGF-træneren. Han glæder sig nu til at kunne sende sit hold på banen på søndag i Parken mod FCK uden presset om nedrykning.

- Vi har ligget til nedrykning i 17 kampe, og det er opslidende. Derfor glæder jeg mig virkelig til kampen mod FCK uden det pres, vi har haft hele foråret. Jeg er ikke i tvivl om, at det vil gøre os endnu bedre, end vi er lige nu, sagde Poul Hansen.

Kampen var samtidig et farvel til fire af AGF's spillere. Søren Andersen og Henrik Risom stopper karrieren, mens Mads Rieper fortsætter i AC Horsens efter sommerpausen. Den svenske lejesvend Bojan Djordjics kontrakt udløber også efter denne sæson, hvor han skal tilbage til Manchester United, hvorfra århusianerne har lejet ham. AGF vil dog gerne beholde den populære svensker, men forhandlingerne mellem AGF og Manchester United ser ud til at være strandet.

- Jeg ved ikke, om det her var det endelige farvel til AGF. Jeg har lyst til at blive i klubben, og er også blevet enig med Kurt Andersen og AGF's ledelse om mine betingelser. Det eneste jeg ved er, at AGF og Manchester United forhandler, sagde Djordjic.