De har kontraktudløb til sommer

Her kan du se, hvilke spillere, der stopper i de østjyske klubber efter sæsonen

Der er blot syv spillerunder tilbage i Superligaen og Nordicbet Ligaen, og til sommer har mange fodboldspillere kontraktudløb i deres klubber.

Vi har lavet en oversigt over, hvilke spillere, de østjyske klubber står til at miste, og vi har taget en snak med sportsdirektørerne om situationen.

Alka Superligaen:

Randers FC, syv spillere:

Elmar Bjarnason, Djiby Fall, Jonas Kamper, Adama Tamboura, Ögmundur Krisinsson, Lorenzo Davids og Jacob Dehn Andersen.

Sportschef Peter Christiansen:

- Lige nu ligger mit største fokus på at vinde kampe og komme op ad tabellen. Men der kommer til at ske nogle ting inden for de næste par uger.

- Jeg er i dialog med et par af spillerne, men det kan gå begge veje med de fleste, som det ser ud lige nu.

Silkeborg IF, fire spillere:

Daniel A. Pedersen (skifter til AGF), Morten Beck, Kasper Jensen og Frans Putros.

Sportschef Jesper Stüker:

- Vi vil gerne have 20 spillere i truppen, så vi skal hente fire spillere ind. Jeg vil ikke udelukke, at vi kan forlænge med nogle af dem (Beck, Jensen og Putros).

- Vi ligger jo ikke så godt i tabellen, så vi er begyndt at forberede os på eventuelle budgetændringer, som en nedrykning kan betyde. Så vi er beredte på, hvordan det kan påvirke kontrakterne.

Nordicbet Ligaen:

AGF, syv spillere:

Kasper Povlsen, David Devdariani, Arthur Sorin, Darnel Situ, Andreas Laudrup, David Cortes og Marcus Solberg.

Sportschef Jens Andersson:

- Vi skrev for nylig kontrakt med Daniel A. Pedersen (fra Silkeborg IF), så vi har ikke så travlt. Men jeg skal i gang med at snakke med flere af spillerne. Vi må se, hvad der sker. Alt afhænger af, om vi rykker op i Superligaen

AC Horsens, ni spillere:

Morten Rasmussen, Jude Nworuh, Aleksandaar Stankovic, Steffen Kielstrup, Janus Drachman, Sebastian Ibeagha, Niclas Balleby, Joakim Momme og Malthe Boesen.

Cheftræner Bo Henriksen:

- Vi har ikke råd til så mange fuldtidskontrakter, så der er en del af dem, der ikke kommer tilbage. Nogle af dem kan så blive ansat på nogle anderledes vilkår. Sådan er det med vores økonomiske situation. Men jeg kan sige, at vi allerede har givet et par kontrakttilbud.