Bakken Bears henter forstærkning

De forsvarende danske mestre i basketball, Bakken Bears, har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske guard Jamar Nutter.

Jamar Nutter er 23 år og kommer til Århus efter fire sæsoner hos Seton Hall Pirates, som spiller i den meget stærke Big East Conference i den bedste række i amerikansk collegebasketball.

Den ny-indkøbte amerikaner har, ifølge Århus-klubben, Nutter holdt et tocifret pointgennemsnit i de seneste tre sæsoner.

- Han har spillet rigtig mange minutter på et stort college i en stærk conference. Han har et godt overblik og er en rigtig god skytte. Han er stærk og hurtig og kan slå sin mand én mod én. Samtidig er han en rigtig god forsvarsspiller, der ofte har dækket modstandernes stærkeste spiller, siger Bakken Bears' head coach Mads Sigersted.

Nutter ventes at slutte sig til sine nye holdkammerater i starten af september, og han er udset til en vigtig rolle på holdet i den kommende sæson, hvor den nationale mesterskabstitel skal forsvares, ligesom Bears skal deltage i den internationale turnering EuroChallenge.