AGF henter ny spiller i Horsens

AGF har i dag indgået en toårig kontrakt med venstrebacken Adam Eckersley, der senest har repræsenteret AC Horsens.

Eckersley træner for første gang med sine nye holdkammerater onsdag formiddag, og sportschef Brian Steen Nielsen er ikke i tvivl om, at den 24-årige englænder hurtigt vil blive en gevinst for AGF.

- Lige fra min første samtale med Adam har han været enormt dedikeret til at spille for os - også selvom han har haft muligheden for at komme til en Superliga-klub. Det er netop den type spillere, vi ønsker på vores hold, og jeg er sikker på, at vores fans også kommer til at holde af ham, fordi han altid giver alt, hvad han har.

Adam Eckersley, der har fået sin fodboldopdragelse i Manchester United, ser frem til de nye udfordringer i Århus.

- AGF er en stor klub med en flot baggrund, og jeg ser gode muligheder for at udvikle mig her. I første omgang er målet naturligvis at rykke op i Superligaen, og jeg vil gøre mit ypperste for at hjælpe AGF tilbage i landets bedste række, siger Adam Eckersley.

Med tilgangen af Eckersley er defensiven ifølge Brian Steen Nielsen nu dækket godt ind til den kommende sæson i 1. division.

- Det, der skal være fundamentet på vores hold - forsvaret - er nu på plads. Med Adam Eckersley og U/20-landsholdsspiller Mikkel Kirkeskov har vi den konkurrence om venstreback-pladsen, som der også er på de andre positioner. Mikkel har vist, at han er godt på vej, og konkurrencen med Adam vil kun være med til at gøre ham skarpere, siger Brian Steen Nielsen.