Drømmeboliger i stedet for nyheder lørdag aften

Om lørdagen sender TV2 ØSTJYLLAND fremover reportage- og livsstilsprogrammer i de regionale tv-udsendelser på TV 2. De østjyske nyheder finder du på nettet.

Fremover kan du hver lørdag glæde dig til at se spændende programmer og få masser af gode tv-oplevelser, når du ser TV2 ØSTJYLLAND klokken 19.30.

Hidtil har vi sendt en traditionel nyhedsudsendelse om lørdagen, men fra september er der i stedet reportage- og livsstilsprogrammer i udsendelserne på TV 2.

Siden maj i år har TV2 ØSTJYLLAND's programmer været at finde på TV 2's streamingtjeneste, TV 2 PLAY, hvor mange allerede har set dem.

Programmerne har været blandt de mest sete af alle TV 2-regioners indhold. Det indhold vil vi også gerne tilbyde vores faste seere på flow-tv.

Samtidig kan vi se, at brugervanerne om lørdagen orienterer sig mere i retning af digitale platforme. Derfor vil vi sikre regional nyhedsdækning om lørdagen, der hvor vores brugere er flest – nemlig på web.

Du kan med andre ord dagen igennem holde dig opdateret her på tv2østjylland.dk.

Hvor i Østjylland ligger denne idylliske landejendom med eget orangeri? Lørdag aften kan du gætte med hjemmefra, når vi sender 'Sæt boligen på kortet’.

’Sæt boligen på kortet’ 

I september sender vi det nye boligprogram ’Sæt boligen på kortet’. Her dyster lokale ejendomsmæglere om at gætte, hvor i Østjylland en af områdets mest fantastiske boliger ligger.

Men det skal ikke være let. Mæglerne får bind for øjnene og bliver kørt ud til en ukendt destination. Først efter ankomsten tager ejendomsmæglerne bindene væk, og huset afsløres.

Efter en rundvisning i huset oplyser værten husets vurderingspris, og nu skal dagens mæglere forsøge at gætte, præcist hvor i Østjylland de befinder sig – de skal sætte boligen på kortet. 

Du kan se hele programmet i fuld længde gratis på TV 2 PLAY.