Udsatte mødtes med politikere over sønderjysk kagebord

Torsdag foregik et helt særligt vælgermøde på Værestedet i Aarhus. Her kunne politikere komme i dialog med udsatte borgere på deres hjemmebane

01:16

Der var kage i alle afskygninger og i store mængder, da lokale byrådskandidater i Aarhus havde inviteret udsatte til anderledes vælgermøde på Værestedet. Det var Alternativets Sander Jensen, der havde taget initiativ til arrangementet.

 De interesserer sig for os op til folketingsvalg og valg til byrådet. Og bagefter gør de så ikke noget alligevel. Så føler vi os røvrendt.

Ewald Pohle, Værestedet

- Vi skal møde de udsatte, hvor de er og på deres præmisser og hjemmebane. De møder os ved bordene og ikke i forbindelse med en stor paneldebat. Så bliver snakken meget bedre, siger Sander Jensen til TV2 ØSTJYLLAND.

En af stedets brugere er Ewald Pohle, og han var fan af idéen.

Føler os røvrendt

- Nu kan vi tale med politikerne og komme i dialog med dem. Der er mange ting, som vi vil have ændret på, siger Ewald Pohle.

Læs også DF-top opfordrer lokalpolitikere i hele landet til halalforbud

Brugeren af Værestedet er dog også forbeholden over for politikernes lytte-villighed netop nu.

- De interesserer sig for os op til folketingsvalg og valg til byrådet. Og bagefter gør de så ikke noget alligevel. Så føler vi os røvrendt, lyder det fra ham.

Du kan se klip fra arrangement og interview med Liberal Alliances Rune Meldgaard øverst i artiklen.