Randers vandt over arvefjenden

AGF tættere på bunden - Randers lugter bronze

Foto: fotograf-randers.com

Før forårsssæsonen var AGF et hold, som man regnede som en mulig medaljekandidat. Men siden gik alt skævt for aarhusianerne, og nu kan AGF i stedet ende med at tage elevatoren en sal ned til 1. division.

Søndag aften åbnede Randers i hvert fald døren for gæsterne og sendte AGF ned i bundstriden.

I en jævnbyrdig 1. halvleg havde Ronnie Schwartz to gode chancer, men begge hans skudforsøg blev på mesterlig vis reddet af AGFs keeper-kaptajn Stefan Rasmussen. I den modsatte ende kneb det for AGFerne at nå frem til egentlige målchancer.

Schwartz åbnede scoringen

Fem minutter efter pausen tog Ronnie Schwartz revanche for de misbrugte chancer. Christian Keller forlængede et hjørnespark, og så fik Randers-topscoreren vendt sig en halv omgang, så han akkurat kunne så panden på bolden og dreje den ind i mål.

1-0 til Randers - og de cifre blev stående på resultattavlen kampen ud.

Hvis man troede, at AGF efter scoringen ville svare igen og lægge et massivt pres på Randers, blev man slemt skuffet.

Havde ikke evnerne

Gæsterne havde ikke evnerne til at få vendt kampen. I stedet var det hjemmeholdet, der fortsatte med at presse på for at få udbygget føringen, og med lidt større skarphed i afslutningerne var sejren blevet meget større.

I den modsatte ende måtte David Ousted en enkelt gang vise klassen i målet, da han måtte ud i fuld figur for at redde et langskud, men ellers blev AGF ikke rigtigt farlige.

I toppen rykker Randers med sejren fri af AaB og har nu tre points forspring i kampen om bronzemedaljerne.

AGF sidder fast i bunden på fjerdesidstepladsen, men stadig med fire point ned til stregen og et tilsyneladende overkommeligt program med Sønderjyske og AaB hjemme, samt FC Midtjylland ude i sidste runde.