Ny træner til Randers Cimbria

Vladimir Ruzicic tager styringen

Foto: Randers Cimbia

Basketball-sølvvinderne fra Randers Cimbria har sagt farvel til Morten V. Hansen, som bliver erstattet af Vladimir Ruzicic.

Morten V. Hansen roser den nye head coach.

- Med en ung mand som ham får vi en, der kan bruge al sin tid på holdet og klubben. Selvom han måske er ung, så har han en masse kvaliteter, som vi ser frem til kommer spillerne til gode. Jeg forventer, han sikrer et lige så spændende spil, som vi altid har leveret, siger Morten V. Hansen om den 32-årige serbiske træner.

- Det har hele tiden været planen, at der skulle tilknyttes en fuldtidstræner, der i overensstemmelse med vores mål kunne arbejde med spillerne både til træning om formiddagen og om aftenen. Det har vi nu fået. Vi vil samtidig gerne sige tak til Morten for hans kæmpe arbejde med holdet i de mange år, der er gået. Jeg er glad for, at han bliver hos os i ledelsen, siger direktør Katja Gaard Jønsson.

Vladimir Ruzicic er ikke helt ukendt for mange ungdomsspillere i Danmark. Han har således været Head Coach på mange træningslejre hver sommer siden 2009 i Danmark.

Vladimir Ruzicic har de sidste sæsoner været ansat som assistent træner i Polen for ligaklubben WTK Anwil Wloclawek.