Mand fængslet i røveri-sag

Sigtet for medvirken til røveri af pengetransport

En 24-årig mand fra Aarhus blev i dag varetægtsfængslet i to uger - sigtet for at have del i tirsdagens røveri mod en pengetransport i Tilst ved Aarhus.

Manden er sigtet for røveri af særlig farlig karakter, da han under røveriet var i besiddelse af en pistol, oplyser politikommissær Jesper Jørgensen til TV 2 | ØSTJYLLAND. Manden er desuden sigtet for at have sat ild på flugtbilen. Han nægter sig skyldig.

Dagens grundlovsforhør i Retten i Aarhus blev holdt for lukkede døre af hensyn til efterforskningen, og politiet kan derfor endnu ikke udtale sig om mandens rolle i forbindelse med røveriet, hvor i alt tre mænd medvirkede.

Den 24-årige mand er fra det vestlige Aarhus, og han blev anholdt tirsdag aften efter flere henvendelser fra offentligheden.

- Det virker meget professionelt

Røveriet fandt sted ved 05.30-tiden tirsdag, da en pengetransport fra firmaet Nokas kom kørende på en motorvejstilkørsel ved Tilst.

I forbindelse med røveriet blev der brugt en lyseblå Toyota Carina, som er stjålet mandag eftermiddag mellem kl. 17 og gerningstidspunktet.

Politiet hører gerne fra vidner, der har set bilen inden for det tidsrum.

Østjyllands Politi kan kontaktes på tlf. 114