Horsens-træner tror på mere

AC Horsens er ikke nogen døgnflue i toppen af Superligaen, mener cheftræner

AC Horsens topper Superligaen med syv point efter tre spillerunder, og ifølge træner Johnny Mølby stopper pointfesten ikke foreløbig.

Det fortæller Mølby efter den flotte 4-1-sejr på Brøndby Stadion.

- Vi har fået en ønskestart på Superligaen.

- I sidste sæson havde vi en smal trup, men dengang lykkedes det også for os at slå Brøndby og OB. Derudover slog vi FC København i pokalturneringen.

- Dengang kostede den smalle trup nogle point, men i dag er den blevet bredere, så jeg tror på, at vi kan holde os med fremme i en længere periode, siger Johnny Mølby om Horsens-mandskabet, der sluttede på niendepladsen i sidste sæson.

- Vi har ageret godt på transfermarkedet hen over sommeren og fået nogle gode spillere ind, der også gør, at man skal yde maksimalt til træning for at komme på holdet, fortæller Mølby.

Om sejren i Brøndby, siger han:

- Vi har et godt tag på Brøndby. Det begyndte ikke så godt, men efter pausen er vi gode med bolden og farlige foran mål. Når vi gør det godt fremme på banen, så bliver det også lettere at forsvare.

Henrik Toft - der er kommet til fra OB i sommerpausen - blev dobbelt målscorer med scoringerne til 1-1 og 2-1. Han var enig i Johnny Mølbys analyse.

- Vi er ikke tilfredse med spillet i første halvleg, men i pausen sagde vi til hinanden, at hvis vi giver 10 procent mere, så kommer vi til at sidde tungt på det. Og det var det, der skete, siger Toft.