Horsens-træner: Det eneste, der betyder noget, er at blive oppe

Cheftræner Bo Henriksen har én overordnet fokus: At overleve i Superligaen

01:32

AC Horsens var tirsdag tilbage på træningsbanen efter en velfortjent juleferie.

Og det var med nye ansigter i truppen, at Horsens-spillerne igen fik græs under fødderne. Mest prominente navn blandt de nye gule var nok den tidligere Premier League-spiller Martin Albrechtsen.  

- Jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg glæder mig til at komme ind og hjælpe holdet med den flotte sæson, de er i gang med, siger Martin Albrechtsen. 

Læs også Randers-sportschef: Kun hvis nogen forlader os at vi handler

AC Horsens er i denne sæson en af tre oprykkere til landets bedste række, men det har ikke været til at se i den første halvdel af sæsonen.

De gule fra den østjyske by ligger nemlig på en flot syvende plads i ligaen, og der er kun få point op til den vigtige og mesterskabsslutspilsgivende sjetteplads.

På trods af den flotte placering, er der dog ikke ændringer i målsætningen.

- Der er slet ikke noget at snakke om: Der er kun én ting, der betyder noget. Det er at blive i Superligaen. Alt andet er rent hypotetisk og i sidste ende ligegyldigt, siger cheftræner Bo Henriksen. 

Læs også Peter Sørensen: Vi er nok lige i under-kanten

Chefen kigger stadig ned af, men der er spillerne ikke helt enige.

- Selvfølgelig skal vi da have et eller andet at stræbe efter, det er da klart. Det ville jo også være dumt af os ikke at prøve at kigge lidt op ad, når nu vi ligger så tæt på, siger Lasse Kryger.

I tv-indslaget øverst i artiklen kan du se mere om AC Horsens' forberedelser til den kommende forårssæson.