Afhængig af at køre bus

Tre østjyske chauffører er i finalen om at blive Midttrafiks bedste chauffør 2015

01:40

1 af 2

2.245 nomineringer er blevet skåret ned til fire, blandt de fire er tre af dem østjyder, og én af de østjyder er Vita Mikkelsen fra Randers.

Hun er finalist og har mulighed for at vinde titlen som bedste chauffør 2015.

- Jeg tror jeg er nomineret fordi, jeg bekymrer mig om kunderne, og hvad de mener. Jeg vil gerne høre, om de har haft en god tur, eller hvor de skal hen. Lige få en lille snak med dem når de kommer ind ad døren og siger farvel til dem igen. Jeg tror, det giver dem en god oplevelse, siger Vita Mikkelsen, der til dagligt er buschauffør for Randers Bybusser.

Vinderpenge til massagestol

Arbejdet og nomineringen har da også stor betydning for den randrusianske buschauffør.

- Jeg tror, man bliver lidt afhængig af at være buschauffør, vi har det jo dejligt, der er glade mennesker og godt vejr, og så vil man gerne køre, siger Vita Mikkelsen.

Læs også: Hvem er den bedste chauffør?

Vinderen offentliggøres den 25. juni, og præmien er 10.000 kroner til vinderen samt 25.000 kroner til vinderens selskab. De penge er der allerede planer for, hvad skal bruges til:

- Jeg gør det også for mine kollegaer, for hvis man vinder, får man en slat penge, og så kan man jo købe et eller andet. Jeg tænker på en massagestol, siger hun.

Man kan stemme på Vita Mikkelsen eller en af de andre tre kandidater på Midttrafiks hjemmeside. Afstemningen kører frem til den 21. juni.