AC Horsens sælger profil

Troels Kløve solgt til Sønderjyske

Foto: badenfoto.dk

1. divisionsklubben AC Horsens har solgt en af klubbens store profiler.

24-årige Troels Kløve skifter med øjeblikkelig virkning til Sønderjyske, der spiller i Superligaen. Dermed følger han efter Janus Drachmann, som også tager springet fra AC Horsens til Sønderjyske denne sommer.

Troels kløve er et produkt af AC Horsens talentudvikling, og i 2011 blev han en fast del af førsteholdstruppen. I Sønderjyske har han skrevet under på en treårig aftale med Haderslev-klubben.

Træner i AC Horsens, Bo Henriksen, mener, at salget af midtbanespilleren er et cadeau til talentarbejdet i klubben.

- Troels Kløve har været et stort aktiv for AC Horsens gennem alle årene. Også i denne sæson, hvor jeg har haft ham. Troels ønskede at få nye udfordringer i sin karriere, og det får han nu i Sønderjyske, hvor han vender tilbage til Superligaen. Troels er en fantastisk fyr, og jeg ønsker ham alt muligt held og lykke med den videre karriere. Sønderjyskes køb af Troels Kløve er også en cadeau til talentudviklingen i AC Horsens, som vi bør glæde os over. Vi skal være stolte af, at andre klubber gerne vil have fat i vores spillere, siger Bo Henriksen til AC Horsens' hjemmeside.

Se: Drachmann til Sønderjyske

Troels kløve fortæller, at det har været en svær beslutning at tage, men at tiden var inde til nye udfordringer.

- At forlade AC Horsens kan beskrives lidt som at flytte hjemmefra. Det er svært at sige farvel, men jeg glæder mig også helt afsindigt til et nyt kapitel i min karriere. Jeg kommer til at savne alle de fantastiske mennesker i klubben. I årenes løb har der både været op- og nedture, men i den sidste ende vil jeg mindes min tid i AC Horsens som fantastisk, siger Troels Kløve.

Han fortsætter:

- Jeg følte, at tiden var inde til nye udfordringer, og det får jeg i Sønderjyske. Jeg har kun hørt positive ting om Sønderjyske. De har en god, ydmyg tilgang til alt, og der skal opbygges et nyt spændende set up under cheftræner Jacob Michelsen. Det glæder jeg mig til at blive en del af, og alt i alt betragter jeg det som et fodboldmæssigt og personligt godt skridt for mig.

Hvor meget Sønderjyske har betalt for Troels Kløve oplyses ikke, men AC Horsens fortæller, at salget ikke vil påvirke klubbens forventninger til indeværende regnskabsår.