Rekord-'Duncan': På tide, Glen havde flot tøj på

Morten 'Duncan' Rasmussen tog mandag aften rekorden for flest scoringer i Superligaen - noget der blandt andet blev fejret med cheftræneren

01:14

140 gange har Morten Rasmussen med tilnavnet 'Duncan' - efter den skotske fodboldspiller Duncan Ferguson - sendt bolden i nettet i en Superligakamp. Det er flere end nogen anden.

Scoringen blev fejret ved at løbe ned til AGF-bænken hvor alle i staben havde iført sig en t-shirt med skriften "Duncan 140 scoringer" trykt på.

Læs også 'Duncan' tog rekorden - AGF sikrede sig godt udgangspunkt

Og topscoren synes, at trøjen især klædte cheftræner Glen Riddersholm.

- Det må man sige. Det var på tide, han havde flot tøj på, lød det efterfølgende fra 'Duncan', der dog tog rekorden med ophøjet ro.

- Det var selvfølgelig fint at få scoret et mål, men jeg har hele tiden sagt, at vi har nogle vigtige kampe som gælder overlevelse for den her klub, og det er der, fokus er lige nu.

Hylder sin 'store' spiller

Der var også store roser at hente fra cheftræner Glen Riddersholm om Superligaens all-time topscorer.

- Jeg synes, det er fantastisk. Det er et stort priviligie, at vi har så stor en spiller i AGF som 'Duncan'. Han har fortjent den rekord, han arbejder hårdt og viser vejen for sine holdkammerater, lød det fra Glen Riddersholm.

01:32

VIDEO: Interview med Glen Riddersholm efter mandagens kamp mod Viborg FF, der endte 2-2.

Luk video

- Det, at vi har så stor en spiller, det skal vi selvfølgelig hylde. Det gjorde vi også, og så er 'Duncan' klar til at gå på måljagt igen på søndag.

'Duncan' kan score sit Superliga-mål nummer 141, når returopgøret mod Viborg fløjtes i gang søndag klokken 18:00.