Horsens-anfører: Jeg står med en lortefølelse

Horsens blev ydmyget med 0-5 af AaB, og det var et nederlag som satte sine spor i Horsens-lejren.

Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

AC Horsens blev savet over, da østjyderne på hjemmebane indkasserede et smerteligt 0-5 nederlag til AaB i 3F Superligaen. 

Den ellers så kompakte Horsens-defensiv blev skudt sønder og sammen mandag aften, og det satte sit præg på humøret i Horsens-truppen efter kampen.

- Det er en lortefølelse, jeg står med. Vi lavede nogle fejl, som AaB udnyttede, og det blev en kamp, hvor de virkede som verdens bedste hold i omstillingerne, siger Horsens-anfører Hallur Hansson.

Læs også Kyniske AaB smadrer Horsens i egen hule

- Jeg syntes ikke, at der var nogen, der spillede vanvittigt godt i dag. Vi havde det meget svært.

- Når man taber 0-5, så handler det om hjerte. Det handler om, at man er nødt til at tage fat i sig selv og optimere ens egen præstation, og det er det, vi skal gøre bedre til næste kamp.

Horsens-træner Bo Henriksen var tydeligt skuffet efter afklapsningen, og han pegede på én ting, som kunne forklare ydmygelsen.

- Det er klart, at når vi har skiftet så meget ud i truppen i sommerpausen, så tager det tid. 

- Der mangler nogle småting, og når du skifter så mange på centrale pladser, så vil det give problemer, siger Bo Henriksen.

Horsens-anføreren er enig. 

Læs også AC Horsens henter Okosun tilbage på kort lejeaftale

- Der er sket ændringer på holdet, og det gør en lille forskel, fordi man skal vænne sig til hinanden, siger Hallur Hansson.

Ifølge Horsens-træneren mangler hans mandskab evnen til at kæmpe sig tilbage, når holdet kommer bagud. 

- Vi skal ud på træningsbanen og arbejde på den mentale del, når vi kommer bagud. Det er hårdt for os, og vi mangler værktøjer. Troen forsvinder ret hurtigt, når vi kommer bagud, siger Bo Henriksen.

Horsens har muligheden for at revanchere det store nederlag, når Lyngby kommer på besøg i næste spillerunde. 

/ritzau/