Tivoli Friheden lukket efter ulykke

Tivoli Friheden lukker minimum resten af dagen efter ulykke i en af parkens forlystelser.

OPDATERING: En 14-årig pige fra København er torsdag eftermiddag afgået ved døden efter den tragiske ulykke i Tivoli Friheden. Læs mere her

Tivoli Friheden er torsdag middag lukket efter en ulykke i rutsjebanen Cobraen. Det oplyser flere øjenvidner til TV2 ØSTJYLLAND. 

Parkens direktør Henrik Olesen fortæller, at to personer er kommet til skade.

- Vi kan se, at den bagerste del af vogntoget er på en måde knækket af, så det hænger under resten. Men jeg kan ikke sige mere, eller hvad der er sket, siger han til TV2 ØSTJYLLAND. 

En 14-årig pige har mistet livet efter en tur i Tivoli Frihedens forlystelse Cobraen (arkiv).
En 14-årig pige har mistet livet efter en tur i Tivoli Frihedens forlystelse Cobraen (arkiv). Foto: Ole Frederiksen/Ritzau Scanpix

Parken er lukket i hvert fald resten af dagen, oplyser direktøren.

Østjyllands Politi har meldt ud på Twitter, at de er massivt til stede i forlystelsesparken. Politiet fik anmeldelsen om ulykken klokken 12.50, og nu går arbejdet på at undesøge ulykkesstedet.

Østjyllands Brandvæsen oplyser til TV2 ØSTJYLLAND, at der er tale om tre personer, der er kørt til hospitalet. En af personernes tilstand skulle være kritisk, oplyser vagtchefen.

En af vognene har revet sig løs, og at gæster er fastklemt. Der skulle være tale om en alvorlig ulykke, oplyser brandvæsnet, der er igang med at frigøre fastklemte gæster.

En 14-årig pige er død efter ulykken i Tivoli Friheden.
En 14-årig pige er død efter ulykken i Tivoli Friheden.

Forlystelsen står stille i to-tre meters højde. 

Politi og ambulancer er på stedet, og parken er tømt for gæster. 

Tilbage i 2008 skete en ulykke i den samme forlystelse, hvor fire personer blev kvæstet.