14-årig pige død i Tivoli Friheden

En 14-årig pige fra København er torsdag eftermiddag afgået ved døden efter en tragisk ulykke i Tivoli Friheden i Aarhus. Pigens pårørende er underrettet.

En 14-årig pige er død i forbindelse med ulykken i Tivoli Friheden torsdag.

Det oplyser Østjyllands Politi.

Ulykken skete i forlystelsen Cobraen. En 13-årig dreng har desuden pådraget sig skader på den ene hånd. Drengens forældre er også underrettet, oplyser politiet.

Tivoli Friheden blev torsdag middag lukket efter ulykken i rutsjebanen Cobraen. Det kunne flere øjenvidner til TV2 ØSTJYLLAND.

Parkens direktør Henrik Olesen fortalte på det tidspunkt, at to personer var kommet til skade.

- Vi kan se, at den bagerste del af vogntoget er på en måde knækket af, så det hænger under resten. Men jeg kan ikke sige mere, eller hvad der er sket, siger han til TV2 ØSTJYLLAND.

Parken er lukket i hvert fald resten af dagen, oplyser direktøren.

Tivoli Friheden er rømmet for besøgende efter ulykken.
Tivoli Friheden er rømmet for besøgende efter ulykken. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Del ikke billeder eller videoer

 Østjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse, at det klokken 12.50 modtog en anmeldelse om, at en vogn sad fast i en forlystelse i Tivoli Friheden, hvorved flere personer var kommet i klemme.

Den nærmere årsag til ulykken og herunder dødsfaldet skal nu undersøges via bl.a. tekniske undersøgelser og vidneafhøringer på uheldsstedet. Der pågår i øjeblikket en massiv efterforskningsmæssig indsats i Tivoli Friheden.

En 14-årig pige har mistet livet efter en tur i Tivoli Frihedens forlystelse Cobraen (arkiv).
En 14-årig pige har mistet livet efter en tur i Tivoli Frihedens forlystelse Cobraen (arkiv). Foto: Ole Frederiksen/Ritzau Scanpix

Østjyllands Politi opfordrer på det kraftigste til, at man ikke deler billeder og videoer af ulykken på sociale medier eller andre steder. Har man materiale, som kan være relevant for politiets efterforskning, skal politiet kontaktes via 114.

Parken er tømt for gæster og pårørende og vidner er samlet i Tivoli Friheden, hvor de blandt andet får tilbudt psykologbistand.

Vidner, som har oplysninger om hændelsen, bedes kontakte Østjyllands Politi på tlf. 114.

Politiet holder pressebriefing klokken 17.

Cobraen - Forlystelse