Skhirtladze og Nordstrand færdige i AGF til nytår

Morten Nordstrand og Davit Skhirtladze får ikke deres kontrakter med AGF forlænget

Foto: Ole Nielsen og AGF. Collage TV2OJ

Både Morten Nordstrand og Davit Skhirtladze har kontraktudløb med superligaklubben AGF ved årsskiftet, og tirsdag oplyser Aarhus-klubben, at kontrakterne med de to spillere ikke forlænges.

De to offensive spillere skal derfor se sig om efter et andet sted at fortsætte karrieren i det nye år.

- Spilletiden for både Morten og Davit har i det seneste halve år været begrænset, og derfor er vi i fællesskab blevet enige om, at de har brug for nye udfordringer, når deres kontrakt udløber. Morten har spillet på højeste niveau i mange år, og han skal være i en klub, hvor han kan spille fast. Davit har stadigvæk et potentiale, der skal foldes ud. Han har efterhånden været i AGF i en del år, og han skal finde et miljø, hvor han kan tage det næste skridt i sin udvikling, siger Jens Andersson, der er sportschef i AGF, til klubbens hjemmeside.

AGF-træner Morten Wieghorst understreger, at de to spillere fortsat indgår i planerne for årets sidste kampe.

Indgår i planerne for resten af året

- Det er først og fremmest vigtigt at understrege, at vi har tre kampe endnu, og her vil Morten og Davit stadigvæk indgå i vores planer. Deres tid i AGF er med andre ord endnu ikke helt afsluttet, men når den tid kommer, vil vi gerne takke dem for indsatsen. Davit har været mange år i AGF. Han er stadig ung, og han har brug for at starte på en frisk i en anden klub. Der er ingen tvivl om, at han har talent, og han skal nu ud og bevise sig i en anden klub. Vi ønsker ham al mulig held og lykke.

22-årige Davit Skhirtladze kom til AGF som U19-spiller i sommeren 2011, og han fik sin debut på førsteholdet i august 2011. Han står noteret for 83 kampe i den hvide trøje.

32-årige Morten Nordstrand kom til AGF for snart et år siden, og han har spillet 27 kampe for Aarhus-klubben og scoret fire mål - hvor saksespark-scoringen i Telia Parken mod FC København nok står tydeligt i mange AGF-fans hukommelse.

AGF-træner Morten Wieghorst gæster i aften, tirsdag, TV 2 | ØSTJYLLANDS debatprogram om fodbold, Fodbold med Horup, der på grund af midtvejsvalg først sendes klokken 22.35.