Skhirtladze og Nordstrand færdige i AGF til nytår

Morten Nordstrand og Davit Skhirtladze får ikke deres kontrakter med AGF forlænget

Både Morten Nordstrand og Davit Skhirtladze har kontraktudløb med superligaklubben AGF ved årsskiftet, og tirsdag oplyser Aarhus-klubben, at kontrakterne med de to spillere ikke forlænges.

De to offensive spillere skal derfor se sig om efter et andet sted at fortsætte karrieren i det nye år.

- Spilletiden for både Morten og Davit har i det seneste halve år været begrænset, og derfor er vi i fællesskab blevet enige om, at de har brug for nye udfordringer, når deres kontrakt udløber. Morten har spillet på højeste niveau i mange år, og han skal være i en klub, hvor han kan spille fast. Davit har stadigvæk et potentiale, der skal foldes ud. Han har efterhånden været i AGF i en del år, og han skal finde et miljø, hvor han kan tage det næste skridt i sin udvikling, siger Jens Andersson, der er sportschef i AGF, til klubbens hjemmeside.

AGF-træner Morten Wieghorst understreger, at de to spillere fortsat indgår i planerne for årets sidste kampe.

Indgår i planerne for resten af året

- Det er først og fremmest vigtigt at understrege, at vi har tre kampe endnu, og her vil Morten og Davit stadigvæk indgå i vores planer. Deres tid i AGF er med andre ord endnu ikke helt afsluttet, men når den tid kommer, vil vi gerne takke dem for indsatsen. Davit har været mange år i AGF. Han er stadig ung, og han har brug for at starte på en frisk i en anden klub. Der er ingen tvivl om, at han har talent, og han skal nu ud og bevise sig i en anden klub. Vi ønsker ham al mulig held og lykke.

22-årige Davit Skhirtladze kom til AGF som U19-spiller i sommeren 2011, og han fik sin debut på førsteholdet i august 2011. Han står noteret for 83 kampe i den hvide trøje.

32-årige Morten Nordstrand kom til AGF for snart et år siden, og han har spillet 27 kampe for Aarhus-klubben og scoret fire mål - hvor saksespark-scoringen i Telia Parken mod FC København nok står tydeligt i mange AGF-fans hukommelse.

AGF-træner Morten Wieghorst gæster i aften, tirsdag, TV 2 | ØSTJYLLANDS debatprogram om fodbold, Fodbold med Horup, der på grund af midtvejsvalg først sendes klokken 22.35.

Skærmbillede 2021-01-21 kl. 17.47.44

playAarhus Universitetshospital laver forsøg med hjemme-coronatest

Skærmbillede 2021-01-21 kl. 21.05.06

play Uenighed om regeringens kritik af langsomme lyntest: - Det er svært at gøre det hurtigere, end vi allerede gør

Skærmbillede 2021-01-21 kl. 19.45.37

Stor uenighed blandt politikere om oversvømmelser - kroejer står i midten og venter

20141217-173032-A-1920x1920we

play Ny rapport viser: Passiv rygning fra e-cigaretter skader

P-skilte_Ørneredevej_1-01[2]

Marselisborgskovene får nye p-regler - nu er det slut med at parkere i vejsiden

Hjemløs gade hus forbi

Smitten banker på hos østjyske hjemløse: - De skal vaccineres nu