Politiet overraskede kvinder i undertøj: Solgte sex mod corona-reglerne

Tre kvinder er tirsdag blevet anholdt og sigtet på bordeller i Aarhus. Bordellerne må ikke holde åbent på grund af covid-restriktionerne.

En patrulje fra Østjyllands Politi besøgte tirsdag omkring middagstid en adresse på Kirkedammen i Aarhus C, da de havde oplysninger om at stedet blev brugt som bordel.

Betjentene fulgte efter en mand på vej hen mod lejligheden. Da de så ham blive lukket ind i lejligheden af en kvinde kun iført undertøj, tog de kontakt.

Det skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

Begge kvinder erkendte, at de havde aftalt en seksuel ydelse, og den 27-årige kvinde blev derefter anholdt og sigtet for at bryde covid-19 restriktionerne.

Hun bliver desuden tilbageholdt på baggrund af udlændingeloven, imens Udlændingestyrelsen vurderer hendes sag, da hun er polsk statsborger.

Flygtede ud ad vinduet

Tirsdag aften slog en patrulje fra Østjyllands Politi igen til hos en prostitueret efter tip fra en borger.

Betjentene bankede på døren til en kælderlejlighed på Skernvej i Aarhus C, og lidt efter åbnede en letpåklædt kvinde døren.

I lejligheden var der også en mandlig kunde, der forsøgte at flygte ud gennem vinduet. Han blev dog standset af en betjent udenfor.

Der var også endnu en kvinde i lejligheden. Hun og den prostituerede viste sig begge at have thailandsk statsborgerskab og at opholde sig ulovligt i landet.

10.000 kroner i bøde

Den 34-årige kvinde, der havde en aftale med kunden, blev sigtet for ulovligt ophold, ulovligt arbejde og for at holde bordellet åbent.

Den anden kvinde på 28 år er ifølge hendes egen forklaring veninde til den prostituerede og var kun på besøg. Hun blev sigtet for ulovligt ophold i landet.

Begge kvinder bliver nu tilbageholdt, mens Udlændingestyrelsen vurderer, om de kan udvises af Danmark.

Det koster som udgangspunkt en bøde på 10.000 kroner, hvis erhvervsdrivende bryder covid-reglerne og holder åbent for offentligheden.  

Videokonsultation

Videokonsultation med lægen har gjort sit indtog under corona

fartkontrol

Fra i dag: Færdselsindsats mod alle

Sne

Her kan der falde snebyger mandag

Dresslab

play SoMe-shopping vinder frem: - Det allerbedste er, at jeg har en kommunikation med mine faste kunder

e-boks

playSF vil forbyde beskeder fra det offentlige i ferier og weekend

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere