Mistænkt Trige-krænker er fængslet - men ofre lever stadig i frygt

En mistænkt for flere krænkelser i Trige-området er blevet anholdt, men frygten lever stadig i et af ofrene.

- Hun er stadig bange. Rigtig bange.

Sådan lyder det fra moren til en af de unge kvinder, der i Trige blev krænket af en voksen mand, der har begået blufærdighedskrænkelser mod dem.

Den formodede gerningsmand, en 20-årig mand fra Randers, meldte torsdag aften sig selv til politiet og er siden blevet varetægtsfængslet i fire uger i surrogat på en psykiatrisk afdeling. Han har delvist erkendt anklagerne mod sig, har Østjyllands Politi oplyst.

Men i Trige sidder flere unge ofre tilbage i uvished. For kan de være sikre på, at han ikke vender tilbage?

Det fortæller mødrene til en teenagepige, der blev et af mandens ofre i de cirka to uger, han var på spil i byen. Hun fremgår af hensyn til sin datter i denne artikel uden navn, men TV2 ØSTJYLLAND er bekendt med hendes fulde identitet.

- Jeg er glad for, at han er anholdt, men det gør os ikke helt trygge endnu. Det gør det ikke, fortæller moren.

- Hvis han nu få en let straf, er han måske herude igen om seks måneder. Det ved vi jo ikke.

Hendes teenagedatter blev på vej til skole stoppet af en fremmed mand, der først ville have kontakt til hende på Snapchat og siden begyndte at omfavne hende, snuse til hendes hår og forsøge at kysse hende. Først frøs datteren, men fik så råbt op og viklet sig ud af hans greb.

Selv om oplevelsen ligger mere end en uge tilbage, er datteren ikke kommet sig over det endnu. Frygten ligger stadig dybt i hende, fortæller moren.

- Min datter er bange og angst for, hvornår han mon vender tilbage. Selv om han er anholdt, har hun stadig en frygt inde i sig, fortæller hun til mig, siger moren til TV2 ØSTJYLLAND.

- Hun kan ikke klare at gå ud på vejen, uden hun kigger sig ti gange over skulderen. Det har virkelig sat sig i hende.

Datterens problemer har fået dem til at tale med en læge, der har anbefalet psykologtimer for at få has på de slemme følelser.

- Hun skal også have en hverdag op at køre igen, men det er svært for hende, siger moren.