Mette er mor til tre og nykåret fitness-dronning

35-årige Mette Edlund vandt guld i fitnesskonkurrencen Newcomers 2015

I weekenden deltog 35-årige Mette Edlund fra Aarhus i master-gruppen i kategorien body fitness ved fitnesstævnet Newcomers 2015, som er et bodybuildingstævne under Dansk Bodybuilding og Fitness Forbund.

Her vandt hun en guldmedalje.

- Det er en kæmpe forløsning, og jeg har været glad helt ind til benet siden søndag, og jeg er mere motiveret nu end nogensinde, siger Mette Edlund til tv2oj.dk.

Hun er 35 år og mor til tre, men derfor prioriterer hun stadig fitness seks gange om ugen og strenge diæter.

- Min motivation er det med at se min egen krop forandre sig. Det er vildt, at man kan forme sin krop selv om man er oppe i årene og har født tre børn, siger Mette Edlund.

Træning tre gange om dagen

Fra maj til september har hun trænet tre gange om dagen. En gang om morgenen, inden børnene skulle køres i skole, og så to gange om aftenen.

- Det er en integreret del af mit liv, siger Mette Edlund.

I store perioder af træningen er kulhydrater af stort set alle former helt bandlyste, mens hun i andre perioder skal sørge for at overspise og træne tungt, for at opbygge muskelmasse. Men livsstilen er kun hård i sociale sammenhænge, mener hun.

- For mig er det største afsavn ikke maden, for jeg kan sagtens holde den sunde linje. De sociale afsavn er store. Til arrangementer har jeg altid min egen madpakke med, og i Danmark er det jo sådan, at vi hygger over mad, og hvis vi ikke spiser det samme, hygger vi knap så meget, siger Mette Edlund, der stadig serverer fredagsslik for børnene - de er ikke udsat for nogen diæter.

Med guldmedaljen ved stævnet i weekenden kom samtidig en invitation til DM fra den 2. til 4. oktober, og derfor skal der trænes igennem frem mod stævnet.

Men bagefter skal der slappes lidt af. Kroppen skal have ro, som Mette Edlund siger. Og hvad betyder ro så for en fitness-atlet?

- Så træner jeg kun fem gange om ugen - og kun styrketræning. Og så har jeg en dag om ugen, hvor jeg må spise, hvad jeg vil, siger Mette Edlund.

Øverst i artiklen kan du se billeder af Mette Edlund og hendes imponerende fysik.

173405868_2990697634550447_4263271679499917763_n

Lang kø til prisvindende ishus: - Vi er lidt presset

Skærmbillede 2021-04-17 kl. 12.54.48

Planlagde sin egen begravelse - nu har Stinne fået et nyt hjerte

Hospitalseng

Laveste antal indlagte siden starten af november

slhjwu8plmslqa00u20210416130349

Huslejestigninger og dobbelt løn - Jes og de andre lejere er ikke tilfredse

IMG_5262

Ren nostalgi! Magnus har 114 ghettoblastere i sin stue

Samsøfærgen

Ups! Færge påsejler spritny hurtigfærge

Dagens mest læste