Kendis-frisør overtager protektorat fra dyre-legende

Der banker et varmt dyrehjerte i Dennis Knudsen

Poul Thomsen blev hele Danmarks dyreven med spørgeprogrammet 'Dus med Dyrene' (1980-85), hvor han svarede på seernes indsendte spørgsmål. Fra 1989 til 1999 var han vært i spørgeprogrammet 'En naturlig forklaring'. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Dennis Knudsen er mest kendt for at udtale sig om hårmode og som deltager i diverse livsstilsprogrammer i tv.

Nu skal den kendte frisør og stylist til at hjælpe med at udbrede kendskabet til det arbejde, som Dansk Dyreværn Århus gør for dyrene.

Læs også Dyrehandel: - Vi sælger rigtig mange julekalendere til hunde

Poul Thomsen, tv-legende som vært for Dus med Dyrene, overdrager nemlig protektor-titlen hos Dansk Dyreværn Århus til Dennis Knudsen.

– Dyr har fulgt mig og mit liv siden barneårene. Jeg håber, at jeg kan gøre en forskel ved, at jeg kan råbe op om vigtigheden af at være dyrenes stemme, for de kan jo ikke tale selv, siger Dennis Knudsen i en pressemeddelelse.

Poul Thomsen og Dennis Knudsen har en fortid sammen som henholdsvis vært og stylist på Dus med Dyrene. Foto: Dansk Dyreværn Århus

Sjælen har det bedre

Dennis Knudsen er frisør for kendte og kongelige, men ifølge Dansk Dyreværn Århus banker hans hjerte i høj grad også for dyr.

Læs også Sådan giver du din hund en bedre nytårsaften

- Dyr er loyale og kærlighedsfulde, og min sjæl og mit hjerte fungerer simpelthen godt, når jeg har dyr omkring mig, lyder det fra Dennis Knudsen.

01:19

VIDEO: Dansk Dyreværn Aarhus markerede foreningens 70 års jubilæum med ny stor tilbygning. Indslaget er fra 15. december 2018.

Luk video

Formand for Dansk Dyreværn Århus, Kalle Fisker, håber, at at Dennis Knudsen kan være med til at vise omverdenen, at det hjælper at gøre en indsats for dyrene.

- Der er stadig brug for masser af hænder til at videreføre det arbejde, vi har gjort at forbedre vilkårene for dyrene. Vi har en masse frivillige, der arbejder hårdt for foreningen, siger Kalle Fisker.

Læs også Gratis indlevering giver dyre-boom: Nu udvider internat

Danmarks største legeplads

Poul Thomsen var protektor for Dansk Dyreværn Århus i tre år, og det var ikke første gang, han mødte Dennis Knudsen, da han for få dage siden overdrog protektor-titlen til Dennis Knudsen.

– Da jeg arbejdede på DR, var jeg også på Dus med Dyrene og har givet Poul Thomsen pudder på næsen, siger Dennis Knudsen.

Dennis Knudsen og borgmester i Aarhus Jacob Bundsgaard (S) var med, da Dansk Dyreværn Århus fejrede 70-års jubilæum. Foto: Dansk Dyreværn Århus

Dansk Dyreværn Århus har netop udvidet med 600 kvadratmeter nye bygninger og er på vej med en hunde- og aktivitetspark på 20.000 kvadratmeter. Det bliver Danmarks største legeplads for hunde og deres tobenede venner.

Foreningen fejrede for nylig 70-års jubilæum. Her var borgmester i Aarhus Jacob Bundsgaard (S) med.

- Jeg synes, det er afgørende vigtigt, at der er et sted som det her. Vi skal være bevidste, om at vi også har et ansvar for dyrene, siger borgmester Jacob Bundsgaard til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Mor til 24-årig efter voldsomt hundeangreb: Stop hetzen mod min søn!