Forsvundne Sofies mor: - Det er et mareridt

Politi, familie, venner og frivillige leder intensivt efter forsvundne Sofie.

Opdatering
Sofie er fundet i god behold, og derfor er billeder af hende blevet slettet for hendes og familiens skyld.

21-årige Sofie Hauge Kyneb fra Aarhus har været meldt savnet siden onsdag formiddag, og det er endnu ikke lykkes politi, familie eller andre at finde hende.

Organisationen Missing People startede torsdag eftermiddag en eftersøgning. Flere end 100 personer hjælper med at lede efter den unge kvinde.

Østjyllands Politi leder efter Sofie Hauge Kyneb med patruljer, hundepatruljer og en helikopter i luften.

Sofie Hauge Kyneb beskrives som:

  • 177 centimeter høj
  • Slank
  • Med halvlangt lyst hår
  • Sidst set iført bordeaux/vinrøde løse bukser, en lyserød T-shirt, en lysebrun fløjlsfrakke og hvide tennissko af mærket Adidas.

Efterlod dankort og mobil

Politiet har desuden haft dykkere i vandet ved Aarhus Havn. Dykkerne fandt dog ikke noget.

Sofie har blandt andet efterladt sit dankort og sin mobiltelefon derhjemme, og den unge kvinder efterlader ingen digitale fodspor, der kunne gøre det lettere for politiet at finde hende. 

Østjyllands Politi, der også ledte efter den unge kvinde hele natten til torsdag, opfordrer fortsat borgere til at henvende sig, hvis man har oplysninger, der kan hjælpe med at finde Sofie. 

Eftersøgningen af Sofie fortsætter torsdag. Østjyllands Polit har lavet en form for kommandocentral foran familiens hus i Viby
Eftersøgningen af Sofie fortsætter torsdag. Østjyllands Polit har lavet en form for kommandocentral foran familiens hus i Viby Foto: Øxenholt Foto

Forfærdeligt

Sofies mor og far, Majbritt og Kristian, har blandt andet ledt efter hende i Marselisborg Skovene.

- Det er der, vi plejer at gå tur. Vi tænker, at hun måske bare er blevet ved med at gå for at få luft til hovedet, siger Majbritt Hauge Kyneb til TV2 ØSTJYLLAND.

Sofies mor fortæller, at Sofie har sabbatår og bor hjemme.

- Hun er normalt en glad og velfungerende pige, siger Majbritt Hauge Kyneb til TV2 ØSTJYLLAND.

Ifølge Majbritt Hauge Kyneb var Sofies kolleger, venner og bekendte natten til torsdag ude at lede efter Sofie i Aarhus midtby og i grønne områder ved byen.

- Vi ved ikke, hvor vi skal lede mere. Jeg har det forfærdeligt. Det er et mareridt. Vi håber, hun snart vender tilbage i god behold, siger Majbritt Hauge Kyneb til TV2 ØSTJYLLAND.

Hun håber, at flere vil være med til at lede efter hendes datter.

Politiet oplyser, at Sofie kan være iklædt en grå jakke, som kan ses på billedet herunder.