Efter bil landede på to andre biler: Bilist sigtet for narkokørsel

Føreren af den bil, der fredag forårsagede en voldsom ulykke på Grenåvej, er sigtet for narkokørsel.

Det så voldsomt ud, da en trafikulykke på Grenåvej nær Egå endte med, at en hvid BMW væltede en lygtepæl, røg ind over et hegn og landede på taget oven på to parkerede biler. 

Heldigvis kom ingen alvorligt til skade, men føreren af den hvide BMW, som forårsagede ulykken, måtte klippes fri af sin bil. 

Bilisten blev siden sigtet for at køre bil i narko- og spirituspåvirket tilstand. 

- Han blev anholdt og sigtet for færdselsuheldet, spirituskørsel og kørsel i narkopåvirket tilstand. Der var mistanke om alkohol- og narkokørsel og vi skal sigte ham for at kunne tage en blodprøve, fortæller vagtchef ved Østjyllands Politi Chris Mose. 

Formentlig høj hastighed

Trafikuheldet skete, da den hvide BMW kørte op bag i en bil med trailer, som kørte foran. I bilen med trailer sad to personer, som heldigvis ikke kom alvorligt til skade. 

Ulykken strakte sig over 200 meter, hvor der er fundet bildele og politiet formoder, at den hvide BMW har kørt med høj hastighed. 

Hvor hurtigt ved politiet dog endnu ikke. 

- Bilinspektøren laver en rapport derudfra og kommer med en vurdering af hastigheden ud fra de skader, der er og sporene på kørebanen, fortæller vagtchef Chris Mose. 

Det er her på Grenåvej, ulykken er sket.
Det er her på Grenåvej, ulykken er sket. Foto: Google Maps

10 dage til svar

Efter påkørslen af den forankørende bil med trailer forulykkede den hvide BMW. Først væltede bilen en høj lysmast, så kørte den ind over et hegn til et bilværksted og et biludlejningsfirma. Her endte BMW´en sine dage på hovedet, da den landede på taget af en AUDI og en Ford.

 Østjyllands Politi afspærrede efterfølgende det ene spor på Grenåvej i et godt stykke tid for at lave deres undersøgelser. 

Der kan gå op til ti dage, før politiet får svar på blodprøverne, der blev taget af føreren af den hvide BMW.