Tre tilskadekomne efter lang og voldsom trafikulykke: Bil endte på taget af to andre

Fredag eftermiddag var to biler involveret i en voldsom trafikulykke på Grenåvej nær Aarhus.

Der har fredag eftermiddag været en voldsom trafikulykke på Grenåvej i retning mod Aarhus. I alt er tre personer kommet til skade, oplyser Østjyllands Politi.

- Det har været voldsomt, og der vil være spærret af i et stykke tid endnu, siger Rene Ludvig, der er vagtchef ved Østjyllands Politi.

Ulykken skete, da en bil i høj hastighed kørte op bag i en forankørende bil med trailer. Efterfølgende forulykkede begge biler.

Det er her på Grenåvej, ulykken er sket.
Det er her på Grenåvej, ulykken er sket. Foto: Google Maps

Bilen, som kom bag fra og forsagede ulykken, tog turen ind i en lysmast og hen over et hegn, inden den endte på hovedet ovenpå to parkerede biler.

- Der ligger dele ud over 200 meter, så det har været ved høj hastighed, siger Rene Ludvig.

Der var to personer i bilen med trailer, og en enkelt person i bilen, der forårsagede ulykken. Heldigvis er ingen kommet alvorligt til skade, selvom sidstnævnte måtte klippes fri af sin bil. Personen er ved bevidsthed og til undersøgelse på hospitalet. 

På stedet afventer de lige nu en bilinspektør, og så skal der ligeledes en drone til stedet, der kan lave oversigtsbilleder. Det betyder, at der kun er et spor farbart i retning mod Aarhus.