Beruset biltyv anholdt efter vild kørsel

Tyveri, påkørsel, spritkørsel og flugt fra uheld. Politiet gjorde en stor fangst, da ung mand blev anholdt i Aarhus natten til fredag

Den 21-årige bilist blev anholdt på Ny Munkegade i Aarhus. Foto: Google Street View

Foto: Google Maps

1 af 2

Politiet havde brug for den store blok, da betjente natten til fredag anholdt en 21-årig mand på Ny Munkegade i Aarhus. Han havde nemlig en stribe lovovertrædelser på samvittigheden, oplyser Østjyllands Politi.

Det hele begyndte kort efter klokken fire i nat, hvor manden i en stjålet bil kørte ind i to biler på Ny Munkegade. Efterfølgende kørte han ind i et vejskilt og et hegn, inden han forlod stedet uden at give sig til kende. 

Læs også Tyveri af barnevogne er seksdoblet på seks år

To vidner, der overværede episoden, kontaktede politiet. De to kunne give en god beskrivelse af gerningsmanden.

Da politiet kort efter stod ved uheldsstedet, kom tre personer gående forbi. Et af vidnerne var på stedet og konstaterede, at "det var ham, der kørte bilen" om den ene person, der passede på det signalement, politiet havde fået. Den 21-årige blev anholdt.

Manden er sigtet for en række ting. Udover tyveri af bil og for at være impliceret i et færdselsuheld og forlade stedet uden at give sig til kende, er han sigtet for at køre bil uden at have et kørekort og for at køre med for mange promiller i blodet.