Politiet rykkede ud og lukkede ungdomsfest

Politiet satte lørdag aften en stopper for en fest i et beboerhus i Horsens, hvor der trods forsamlingsforbud var 15 personer til stede.

Siden onsdag den 6. januar har forsamlingsforbuddet sat en grænse på maksimalt fem personer, når mennesker mødes udenfor eget hjem.

Det respekterer langt de fleste - men politiet oplever et stigende antal situationer, hvor især unge mennesker bryder reglerne.

Lørdag aften fik Sydøstjyllands Politi henvendelser om, at der var fest i et beboerhus i Horsens, hvor der var flere end fem personer til stede.

- Vores patrulje kunne konstatere, at der var 15 unge mennesker samlet, da vi ankom kort før klokken 23.30, oplyser vagtchef Torben Møller.

Bøde på 2.500 kroner

De 15 deltagere i festen blev alle sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet, hvilket koster hver person en bøde på 2.500 kroner.

Det midlertidige forsamlingsforbud betyder, at det som udgangspunkt er ulovligt at afholde og deltage i indendørs og udendørs arrangementer, hvor der er flere end fem personer til stede.

Den afbrudte fest i Horsens er det seneste tilfælde af en række op til - og i - denne weekend, hvor både Sydøstjyllands Politi og Syd- og Sønderjyllands Politi har konstateret, at forsamlingsforbuddet trodses.

Daginstitutioner Malling

play Jacob frustreret over placering af ny daginstitution: - Hul i hovedet

nicklas_jacobsen.jpg

Letbanen aflyser afgange på forhånd

B1EEFBE9-EDFD-4175-A186-7881418D8ABC

play Festivaler savner afklaring: - Vi skal snart have noget at vide

Skærmbillede 2021-03-03 kl. 14.26.59

Smitsom hundesygdom i omløb

stadionlamper randers fc

Nu bliver det muligt at få et stykke af stadion hjem i stuen

VIA University College Aarhus

100 millioner skal afhjælpe studerendes tabte tid i værksteder