To pædagoger vil inspirere børnefamilier med et nyt natur-netværk

Natur-netværket, "Ud Med Ungerne", foregår på Facebook og Instagram, og håbet er at inspirere flere børnefamilier til at komme mere ud i naturen.

Det er blevet ferietid for mange østjyske børnefamilier, men selvom vejret lige i øjeblikket er både vådt og blæsende, så er der altså stadig masser af ting, man kan lave i naturen som børnefamilie.

Det mener to naturpædagoger, der nu har lavet et nyt natur-netværk, kaldet "Ud Med Ungerne". 

- Der er masser af insekter, der gemmer sig i skovbunden, og man kan også tage på stranden og samle sten, siger Jonas Gylling Greve, der er naturpædagog og initiativtager til projektet, og tilføjer en anden sjov aktivitet:

- Gå ud i haven og find snegle og skriv navn på dem. Så dukker de op igen næste år, siger han.

- Ja, det er sjovt, tilføjer naturpædagog Christoffer Ward fra Hornslet, der også er initiativtager.

Natur-netværket foregår på Facebook og Instagram, hvor man blandt andet kan finde natur-quizzer, forslag til natursteder og inspiration til aktiviteter i naturen.
Natur-netværket foregår på Facebook og Instagram, hvor man blandt andet kan finde natur-quizzer, forslag til natursteder og inspiration til aktiviteter i naturen. Foto: Privatfoto

Quizzer, tips og inspiration

Natur-netværket foregår både på Facebook og Instagram, og her kan forældre og børnefamilierne finde inspiration til aktiviteter.

- Ikke at det skal være frelst på nogen måde, men jeg synes bare, at man så vidt muligt skal lære om naturen, så man er bedre til at passe på den, siger Jonas Gylling Greve.

Håbet med netværket er at inspirere flere børnefamilier til at komme noget mere ud med ungerne i naturen. I netværket kan familierne altså både finde natur-quizzer, forslag til natursteder, tips til at gøre det mere overskueligt at komme ud og inspiration til aktiviteter.

Håbet med netværket er at inspirere flere børnefamilier til at komme noget mere ud med ungerne i naturen.
Håbet med netværket er at inspirere flere børnefamilier til at komme noget mere ud med ungerne i naturen. Foto: Privatfoto
Unknown

Brand tæt ved nyrenoveret kulturhus

20210515-110842-L-1920x2751we

Dagens konfirmand kom tidligt i kongelig lære

Skærmbillede 2021-05-15 kl. 11.30.13

Trist majvejr fortsætter så langt øjet rækker

IMG_0209

play VIDEO: Kom med på jagt efter forsvundet anker

20200727-180240-2-1920x1308we

Trods ny vejledning: Rejsebureau tror ikke på rejse-boom

Lige nu
COVID-19 corona test forum horsens

liveblog COVID-19 LIVE: Speciallæge i infektionssygdomme: Potentiale for en betydelig smittespredning

Dagens mest læste