Anklager: 40-årig dræbt med reb

De fire sigtede har ifølge anklageren udøvet grov vold og brugt et reb i drabet af den 40-årige.

De fire sigtede for drabet på 40-årige Frank Nørgaard er sigtet for under fælles foregående forståelse i forening at have dræbt den 40-årige. 

Det fremgår af sigtelsen, som anklageren læste op, inden dørene blev lukket ved grundlovsforhøret, som startede klokken 14 ved retten i Randers.  

Det oplyser TV2 ØSTJYLLANDS reporter på stedet. 

De fire sigtede var fortsat iført overtræksdragter ved retten, og de forklaringer, de indtil videre har afgivet, er ifølge politiet modstridende.

Drabet er ifølge sigtelsen sket ved, at de fire har udøvet grov vold mod den 40-årige og til sidst kvalt ham med et reb. 

Den dræbtes kæreste var mødt op i retten med sin mor og var tydeligt følelsesmæssigt påvirket, fortæller vores reporter. Liget er endnu ikke fundet. 

Derudover er de sigtet for i fælles forening at have bortskaffet liget. I går blev den dræbtes varevogn fundet afbrændt på Gl. Fjellerupvej ved Vivild. Den var så udbrændt, at politiet i første omgang ikke kunne afgøre, om det var dræbtes.

De fire sigtede i sagen nægter sig skyldige. Der er nedlagt navneforbud i sagen. 


Politiet har tirsdag fortsat ransaget adskillige ejendomme, efter at de fire personer i aftes blev anholdt på en adresse i Nimtofte. 

Ifølge naboer i området var der ofte mange mennesker på adressen, hvor de to ældste af de anholdte også bor. De fire, der blev anholdt ved Nimtofte i aftes, er en 39-årig kvinde, en 23-årig kvinde, en 25-årig mand og en 39-årig mand.