Savnet siden torsdag: Politiet finder udbrændt varevogn

I forbindelse med en eftersøgning af en savnet mand, har politiet fundet en udbrændt varevogn identisk med den savnedes på Djursland.

Østjyllands Politi har siden i lørdags efterlyst den 40-årige Frank Dan Nørgaard Jørgensen.

Han er senest set i Nimtofte i torsdags, den 14. juli, klokken 16.30.

Opdateret

Østjyllands Politi har været til stede hele mandag med kriminalteknikere og hunde på stedet, men ønsker mandag aften ikke at oplyse yderligere i sagen. Artiklen er opdateret med billede af den udbrændte varevogn klokken 21.45.

  I dag har politiet så været massivt til stede på Gl. Fjellerupvej ved Vivild, hvor der er fundet en udbrændt Mercedes Vito, identisk med den varevogn, som den efterlyste Frank er kørende i.

   - Det er samme type, og farven er identisk, men om det er hans, kan vi ikke sige endnu. Den er så udbrændt, man ikke kan aflæse nummerpladen, siger kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi Anne Tiedemann til TV2 ØSTJYLLAND.

  Østjyllands Politi har i dag haft afspærret omkring Nørager Stadion, og billeder fra stedet viser, at der er adskillige politibiler på stedet og drone i luften.

  Politiet understreger, at han ikke er efterlyst, fordi han har gjort noget, men fordi de pårørende er bekymrede.

  brændt bil Vilvild
  Foto: Øxenholt Foto

  Eftersøgningen er fortsat i gang, og politiet hører meget gerne fra vidner, som har kan have oplysninger i forbindelse med den udbrændte varevogn eller Frank Nørgaards færden. 

  Det kan ikke siges, om branden er påsat, og politiet efterforsker fortsat på stedet. 

  Det har tidligere fremgået, at Frank Dan Nørgaard Jørgensen er 45 år. Det er ikke korrekt. Hans alder er 40 år, hvilket er rettet i artiklerne om hans forsvinden.