Østjysk virksomhed om præsidentskifte: - Vi ser frem til, at der kommer ro og kontrol

Hos den østjyske virksomhed, Kamstrup, glæder man sig meget over, at Joe Biden overtager præsidentembedet i USA.

- Vi ser frem til, at coronaen kommer under kontrol i USA med den nye regering med Joe Biden i spidsen. På den måde kan vi få forretningen til at glide igen og møde vores kunder i USA, siger Mads Sckerl til TV2 ØSTJYLLAND.

Kamstrup er førende inden for produktion af systemløsninger til intelligent energi- og vandmåling, og har mange opgaver i USA.

Det er dog ikke fordi, at Kamstrup har lidt under Trump. Mens Donald Trump har været præsident, har Kamstrup haft en vækst på 30 % hvert år, og en del af væksten er hentet i USA:

- Vi har over de senere år haft godt gang i vores forretning, i det amerikanske, med vores digitale vandløsninger. Men vi tror nu, at Joe Biden kan sætte endnu mere fokus på de grønne løsninger på at spare vand og vandressourcer, fortæller Mads Sckerl.

Joe Biden er nu USA's 46. præsident. Et præsident-skifte, som har betydning for mange virksomheder. Også i Danmark.
Joe Biden er nu USA's 46. præsident. Et præsident-skifte, som har betydning for mange virksomheder. Også i Danmark.

Delstaterne i USA har i længere tid haft stor fokus på at spare på dels vand og energi. Og med Joe Biden ved roret håber Mads, at de grønne løsninger bliver sat på agendaen på nationalt plan.

- Vi håber også, at der kommer nogle genopretningsplaner, hvor man simpelthen investerer i infrastruktur løsninger, som vi kan levere digitale vandmåleløsninger til. Det kan være med til at spare på vand og energi i USA, siger Mads Sckerl.

Med blandt andet disse initiativer har Kamstrup rigtig godt momentum i deres forretning og en god position på det amerikanske marked.

quote På den korte bane har vi vækstmuligheder og på længere sigt, er der mange flere stater, vi skal ind i og mange flere vandselskaber, vi skal hjælpe med at spare på vand og energi.

Mads Sckerl

- Så med Joe Biden som præsident og de tiltag han nu kan gøre for at sætte fokus på grønne løsninger, tror vi, Kamstrup har en fin fremtid i den næste præsidentperiode, siger Mads Sckerl.

Vaccine

Regionsrådsformand om vaccinekaos: - Alt for mange får invitationer

DorteMandrup_Aarhus_Strata_v1_Copyright by KVANT-1.jpg[5]

Markant byggeri på vej ved Aarhus Ø

Ilva Lars Larsen møbler møbelkæde kæde butik logo IDdesign

Store butikker skal sikre 250 kvadratmeter til hver kunde

image00006

play Video: Få en eksklusiv rundtur på spritny hurtigfærge

melissa og julia grenaa gymnasium 2

På trods af lave smittetal: Julia og Melissa må stadig ikke komme i skole

Skærmbillede 2021-02-25 kl. 06.12.20

Hvornår kan du igen rejse til udlandet? Her er syv eksperters bedste bud