SIF knuser Lyngby i bunden

Christian Holst blev dobbelt målscorer for Silkeborg IF

I en kamp fuld af chancer sørgede Silkeborg og Christian Holst med en 2-0-sejr for at forlænge Lyngbys nedtur.

Et hav af brændte chancer kostede Lyngby dyrt i bundopgøret mod Silkeborg, hvor effektive Christian Holst stod for to scoringer til et effektivt Silkeborg-mandskab, der sejrede 2-0. 

Fra første fløjt blev Lyngby Stadion vidne til et livligt bundopgør, hvor det ikke var til at se, at der var tale om sæsonens hidtil mest målfattige hold.

Begge mandskaber kom fra start frem til fornuftige forsøg, dog med hver deres recept.

Silkeborg-mandskabet, der var hårdt ramt af skader og karantæner, stod for det tålmodige, opbyggende spil.  Hjemmeholdet satsede derimod mere på det hurtige omstillingsspil efter hver eneste bolderobring.

Som kampen skred frem, blev Lyngbys kæder bedre til at finde hinanden, og færre bolde blev smidt væk i hovedløse forsøg på at lægge den afgørende dybe stikning.

Anført af de hurtige og veloplagte kantspillere David Boysen og Emil Larsen blev mange kontraløb omsat til yderst nærgående forsøg.

Allerskarpest var dog Silkeborgs Christian Holst. Kort inde i anden halvleg bragte han elegant gæsterne i front, og senere fordoblede han scoringen.

Lyngby svarede igen med flere nærgående kontrastød. Bajram Fetai bragede uden held bolden på overliggerens underkant.  Minuttet efter slap Lasse Heinze billigt med et gult kort, da han forlod sit mål og uden for feltet nedlagde selvsamme Fetai i et kontraløb.

Men ingen af Lyngby-holdets offensive profiler formåede at omsætte de mange chancer til mål.

Med nederlaget er Lyngby isoleret i den tunge ende af ligaen med kun fire point og lige så mange op til netop Silkeborg på den anden side af stregen.