Poulsen: Smertefrit videre

Silkeborgs cheftræner Kim Poulsen mener, at spillerne angreb pokalkampen helt rigtigt

Med en sejr på 4-0 over Holstebro, der til daglige spiller i Danmarksserien, i DBUs pokalturnering, kan cheftræner Kim Poulsen ikke være andet end tilfreds.

- Vi angreb kampen helt rigtigt ved at gå ud og sætte os på den, og med 3-0 ved pausen var den kamp lukket ned, siger Kim Poulsen til klubbens hjemmeside.

- Det var den bevidsthed, vi gik ud til 2. halvleg med, og man kan sige, at vi kom smertefrit videre til anden runden. Vi havde bolden meget, vi holdt nullet, og vi scorede mål. Det er en god cocktail, og dermed var kampen en fin forret til på søndag mod Skive, fortsætter træneren med henvisning til søndagens kamp på Mascot Park i Bet25 Ligaen.

Se: Silkeborg IF videre i pokalen

Silkeborg afgjorde egentlig kampen i Holstebro i løbet af de første 45 minutter, hvor Andreas Albers nettede to gange, mens Christian Sørensen scorede en enkelt, og Silkeborg IF var i front med 3-0 ved pausen.

Til allersidst i kampen kom også Emil Scheel på tavlen, da han i det 90. minut sendte bolden i mål.

Dermed er Silkeborg IF klar til anden runde i DBU Pokalen, der spilles i starten af september. Hvilken klub, silkeborgenserne skal møde, afgøres 18. august, hvor der trækkes lod.

- Går man ind til sådan en kamp med det rigtige fokus, så bliver tingene også nemmere. Det gjorde vi, og dermed blev det en god aften. Vi er en runde videre, og det glæder vi os over, siger Kim Poulsen.