Penge på vej til biblioteker

Silkeborg Bibliotekerne får støtte til fire projekter

Foto: Colourbox

Silkeborg Bibliotekerne får over 675.000 kr. fra Kulturstyrelsen til fire nye projekter.

Det fremgår af en liste, som kulturminister Marianne Jelved (R) netop har offentliggjort over biblioteksprojekter, som i 2015 vil modtage støtte fra Kulturstyrelsen.

Silkeborg Bibliotekernes penge skal bruges på fire forskellige projekter.

"Ny Læring" hedder det største projekt, som bibliotekerne modtager penge til. Hele 444.400 kroner støttes der med i projektet, der er et samarbejde mellem Silkeborg Bibliotekerne og Th. Langs HF & VUC om udvikling af understøttende undervisningsforløb rettet mod ungdomsuddannelserne.

Se: Bibliotek skal forvandles

Det næste projekt hedder "Biblioteket i læringsfællesskabet", som skal sætte fokus på fremtidige designløsninger for Silkeborg Bibliotek, som en del af Campus Bindslevs Plads.

"Business 'n' Pleasure" er overskriften for det tredje projekt, som er et samarbejdsprojekt mellem erhvervSilkeborg, Silkeborg Business College og Silkeborg Bibliotekerne om udvikling og lancering af bibliotekspakker til det lokale erhvervsliv.

Det sidste projekt, som modtager støtte i 2015, har til formål at give folkeskolens ældste elever mulighed for at skabe brugerinddragende udstillinger på biblioteket.