Øv! BSV missede første matchbold

Tabte med hele otte mål i Skjern

Arkivfoto Foto: Johan Gadegaard - Scanpix

Håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg forpassede lørdag chancen for at sikre sig en tidlig billet til DM-semifinalerne i slutspillet.

På udebane blev østjyderne besejret med 23-31 af Skjern.

Trods den vestjyske lussing har Bjerringbro-Silkeborg stadig gode kort på hånden i bestræbelserne på at gå videre fra slutspillet. Efter lørdagens kamp er BSV ét point foran Skjern og kan dermed selv afgøre sagen, når de tirsdag tager imod Sønderjyske i Jysk Arena i Silkeborg.

En sejr over Sønderjyske sender med sikkerhed Bjerringbro-Silkeborg i semifinalerne.

Knudsen: BSV må ikke misse semifinaler

Mod Skjern åbnede Bjerringbro-Silkeborg stærkt med kampens to første scoringer, men så begyndte det at gå galt for gæsterne.

Tre Skjern-scoringer i træk satte hjemmeholdet i gang, og ved pausen var føringen udbygget til 13-9.

Har en ny chance

I anden halvleg var billedet det samme til stor frustration for Bjerringbro-Silkeborg-træner Peter Bredsdorff-Larsen.

Han kan dog trøste sig med, at midtjyderne tirsdag aften med en sejr på hjemmebane over Sønderjyske har en ny chance for at sikre sig en plads i DM-semifinalerne.

BSV på semifinalekurs efter sejr

Hvis kampen ender med pointtab, så kan Skjern knibe sig videre til semifinalerne på bekostning af Bjerringbro-Silkeborg. Det kræver dog sandsynligvis en udesejr over Team Tvis Holstebro.

Grundspilsvinderen Team Tvis topper gruppe 1 med otte point foran Bjerringbro-Silkeborg med seks point. Skjern følger efter med fem point, mens Sønderjyske har fire point på sidstepladsen.