Lauge vil være verdensstjerne

Satser hele butikken med skifte til Kiel

07:21 Luk video

Det er drømmen om at blive en verdensstjerne, der har fået Rasmus Lauge til at takke ja til tilbuddet fra tyske THW Kiel, som han skifter til efter denne sæson.

- Det er en større liga og THW Kiel har større ambitioner i Champions League, og så synes jeg, det er utrolig spændende, at være en del af det generationsskifte klubben står overfor, og så er det ambitionen at flytte mig det sidste stykke, siger Rasmus Lauge til Go' Aften Østjylland.

Landstræner Ulrik Wilbek mener, at det nu vil vise sig om Rasmus Lauge har det i sig, der kræves at flytte sig det sidste stykke og blive en verdensstjerne.

Den danske landstræner mener ikke, at Lauges skifte til tysk håndbold nødvendigvis er en garanti for fremtidig succes.  

- Det har han ret i, og jeg skifter også for at kunne måle på egen krop, og se om talentet holder hele vejen til det næste skridt, og det kommer til at tage noget tid at vende sig til den tyske liga og den nye spillestil, siger Rasmus Lauge til Go' Aften Østjylland.

Klik på videoen øverst og et interview med Rasmus Lauge og få svar på om han overhovedet kan tale tysk eller se med i Go' Aften Østjylland tirsdag kl. 18.15, 21.30 eller 23.30.