Han er førstevalg i målet for SIF

Målmand Thomas Nørgaard får forlænget sin kontrakt med et år

Foto: Silkeborg IF Invest

Han har vogtet Silkeborg IFs mål i halvdelen af kampene i denne Superliga-sæson, og nu ser det ud til, at målmand Kasper Nørgaard kan forvente endnu flere kampe i aktion.

Den 28-årige målmand fik i går forlænget sin kontrakt med et ekstra år. Det skriver Silkeborg IF i dag på sin hjemmeside.

Med kontraktforlængelsen er Thomas Nørgaard sikret i klubben frem til sommeren 2016. En periode, hvor han ifølge sportschef Jesper Stüker vil være klubbens førstevalg mellem stængerne:

- Han har bevist, at han er opgaven voksen, vi ved hvad han står for, og vi tror på at han kan lægge et lag mere på. Vi er meget tilfredse med det forløb, vi har set fra Thomas indtil nu, og han vil kunne give meget til vores projekt med sats på lokalt talent.

Thomas Nørgaard er næsten bogstaveligt talt vokset op på grønsværen i Silkeborg. Han er uddannet fra Silkeborg Fodbold College og spillede efterfølgende i både Skive og Aarhus Fremad, inden han igen vendte tilbage til Silkeborg IF.

- Det har naturligvis også betydet meget, at SIF er min klub og har været det fra min ungdomstid, og jeg kan sagtens se mig selv her længere frem, end det år, jeg har forlænget med. Selvfølgelig vil man som fodboldspiller altid helst spille på det højeste niveau, men for mig er det også vigtigt at være et sted, hvor jeg har det godt. Og det har jeg i SIF, så det er min klub, uanset om det i næste sæson hedder Alka Superliga eller 1. division, siger Thomas Nørgaard.

Thomas Nørgaard har indtil videre nået at spille 27 førsteholdskampe for Silkeborg IF. De 10 af dem i denne sæson.