BSV-stjerne: Vi skal være fejlfrie for at slå Flensburg

Flensburg må ikke få lov til at løbe sine giftige kontraer mod BSV, siger Michael V. Knudsen

Foto: Frank Cilius - Scanpix

Hvis håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg (BSV) skal få point mod storklubben Flensburg-Handewitt i Champions League, kræver det en fejlfri indsats fra jyderne.

Det vurderer stregspilleren Michael V. Knudsen, der selv har spillet for den tyske mastodont i perioden 2005-2014.

- Vi skal spille en fejlfri kamp. Vi skal være rigtig gode i defensiven, og så skal vi have en keeper, som tager fra og lukker buret.

- Offensivt skal vi også levere vores bedste, og vi skal minimere vores fejl, da Flensburg er rigtig gode på kontra og kan smadre en modstander med deres hurtige opløb, siger stregspilleren til BSV's hjemmeside. 

Læs også BSV's mestre fortsætter sejrsstimen

Han skiftede til BSV i 2014, og han havde ikke regnet med, at han skulle stå over for søndagens modstander i Europas bedste klubturnering.

- Jeg troede, at jeg havde spillet min sidste Champions League-kamp, da jeg rejste hjem til Danmark. At spille mod Flensburg med mit klubhold i Danmark bliver vildt fedt og en stor oplevelse.

- Jeg havde ni fantastiske år i Flensburg både sportsligt, men også udenfor banen. Sportsligt var det stort at blive matchet på et af de bedste hold i verden og være med til at vinde en masse sjove kampe, siger Michael V. Knudsen.

Også BSV-målmand Søren Rasmussen har en fortid i Flensburg-Handewitt, som vandt Champions League i 2014.

Kampen mellem BSV og Flensburg spilles i Aarhus, og den begynder klokken 16.50. 

Læs også Blandet østjysk håndbolddag: Århus Håndbold tabte igen

BSV vandt sæsonens første kamp i Champions League mod Kadetten Schaffhausen. Seks ud af gruppens otte hold går videre til næste fase i turneringen.

BSV forventes at skulle kæmpe med Schaffhausen og Wisla Plock om sjettepladsen.