Royal Run melder udsolgt i Aarhus: Stadig muligt at løbe med kronprinsen

Den korte distance til Royal Run, One Mile, er udsolgt. Men det er stadig muligt at løbe den samme distance som kronprinsen den 21. maj

Der er rift om at løbe sammen med kronprins Frederik i Aarhus om præcis en måned.

Arrangørerne af Royal Run – et løb i forbindelse med kronprinsens 50 års fødselsdag – kan melde udsolgt på den korte distance, hvor man løber én mil – 1,609 kilometer, i Aarhus.  

Læs også Royal overraskelse: Friske løbere fik peptalk af kronprinsen

Her er 5.000 startnumre til det korte løb gennem Aarhus’ gader 2. pinsedag allerede afsat.

Arrangørerne bag Royal Run anbefaler alle østjyder, der ikke nåede at tilmelde sig den korte distance, at kigge mod de andre byer, hvor der samme dag også skal løbes. Det kan enten være i Aalborg, Esbjerg, Odense eller København. 

00:46

Kronprinsen overraskede løbere i Mindeparken i Aarhus tidligere på måneden. Se hvordan det så ud, i denne videoe

Luk video

Men man skal være hurtigt ude, for her er der også flere og flere, der tilmelder sig.  

Et andet alternativ er, at kaste sig ud i den lange distance på 10 kilometer, hvor det stadig er muligt at få et startnummer.

Royal Run

  • Dato: Mandag den 21. maj 2018 (2. pinsedag)
  • Distancer: One mile (1,609 km) og 10 km
  • Deltagergebyr: One mile: 75 kr. – 10 km: 250 kr.
  • Tilmelding. Royalrun.dk

- Vi er meget glade for interessen for at være med i Royal Run’s aktive fejring af Kronprinsen. Med mere end 20.000 tilmeldte på mile distancen og udsolgt i Aarhus må vi jo sige, at danskerne har taget denne lidt uvante distance til sig. Det er vi naturligvis glade for, da det jo netop var formålet at give alle, uanset træning, en mulighed for at være med den 21. maj, udtaler direktør i Dansk Atletik Forbund, Jakob Larsen, i en pressemeddelelse.

Læs også Kronprins Frederik lancerer ny app til Royal Run

Kronprins Frederik skal løbe One Mile i Aalborg, Aarhus, Esbjerg og Odense, og slutter af med at løbe 10 kilometer i København.

Bag Royal Run står DIF, DGI og Dansk Atletik Forbund. Eventen arrangeres i regi af Bevæg dig for livet – Danmarks største idrætsvision, som støttes af Nordea-fonden og TrygFonden.

00:40 Luk video