VIDEO: Kampklædt politi i Randers: Tre anholdt

Østjyllands Politi har i løbet af fredag været til stede ved flere adresser i det nordlige Randers. De reagerede på et tip om en bevæbnet mand

Opdateret klokken 16.45.

Kampklædte betjente i stort antal har arbejdet ved flere adresser i det nordlige Randers fredag. Det er nu blevet gjort offentligt, hvorfor politiet har været så massivt til stede i byen. 

To anmeldere har i morges kontaktet politiet og fortalt, at de omkring Jennumparken i Randers har set en mand på cykel medbringe en våbenlignende genstand.

Beskrivelserne af manden fik politiet til at fatte mistanke til en 26-årig mand, som der er blevet ledt efter på flere adresser i Randers. 

Først var politiet til stede i Jennumparken, hvor efter aktionen fortsatte ved lejligheder på Hadsundvej ikke langt fra parken. 

- Når vi får en anmeldelse om, at der muligvis er set et våben, så gør vi selvfølgelig, hvad vi kan for at få fundet det våben og den person, der er set med det. Derfor har nogle borgere i det nordøstlige Randers muligvis set en del politifolk i området i dag, men det er altså et udtryk for, at vi tager sådan en anmeldelse alvorligt, siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup i en pressemeddelelse. 

Klokken 14.23 fik politiet fat i den mistænkes lillebror. Det skete på Falkevej i Randers. Lillebroren blev fundet i besiddelse af et luftgevær, som politiet regner med, er det selvsamme våben, som to anmeldere så den 26-årige mand i besiddelse af. 

Senere mødte den 26-årige mand selv op på politigården i Randers, og han bliver i øjeblikket afhørt. 

Både den 26-årige mand og hans 20-årige lillebror er blevet anholdt af politiet og sigtet for overtrædelse af våbenloven. En 33-årig mand, der blev set sammen med den 26-årige, er også blevet anholdt. 

De ventes alle tre løsladt efter endt afhøring. 

Se mere i videoen øverst i artiklen.

 

Skærmbillede 2021-03-07 kl. 19.21.56

Kira og Anne Margrethe har været isoleret i et år

Mathilde Sjuusk rapper

play VIDEO: Mathilde kedede sig under corona - så hun begyndte at rappe

060321 Senfølger Marathonløber 1930 VTR.00_02_09_00.Still001

play Smittet for et år siden: Joan er stadig hæmmet af senfølger

Smukfest

play Aflyste festivaler presser teltleverandør i knæ

et år m corona

Et år med corona: Sådan har smitten udviklet sig i Østjylland

COVID-19 corona test forum horsens

513 nye smittede med coronavirus