41-årig kvinde kom i tvivl midt i sving - så kom letbanetoget

Politiet har nu en forklaring på letbane-uheldet i Aarhus torsdag

Et letbanetog og en bil stødte torsdag eftermiddag sammen i krydset Nørrebrogade/Vennelyst Boulevard i Aarhus. Foto: TV2 Østjylland

Foto: Karsten Jensen

Foto: Google Maps

1 af 3

En 41-årig kvindelig bilist fra Hørning er skyld i et uheld, der torsdag eftermiddag fandt sted i Aarhus. Her kørte et letbanetog ind i siden af en bil i krydset ved Nørrebrogade og Vennelyst Boulevard.

Det oplyser Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

- Hun er i gang med at svinge mod venstre ad Vennelyst Boulevard, men undervejs i det sving bliver hun i tvivl, om hun må køre over der, og så stopper hun op, mens hun er i gang med at svinge. I samme øjeblik kommer letbanetoget kørende, siger kommunikationsrådgiver Jakob Christiansen.

Læs også Letbanetog og bil stødte sammen i trafikeret kryds

Han oplyser, at føreren af letbanetoget foretager en katastrofeopbremsning, men at letbanetoget når at ramme ind i siden af bilen, så bilen skubbes til side. 

Grunden til, at kvinden kommer i tvivl om sit sving er ifølge politiet, at en del af lysreguleringen i krydset er tapet til i forbindelse med vejarbejde.

Læs også Randrusianere raser over cykelløb: Det bliver et mareridt

Uheldet skete få minutter efter klokken 15. Ingen kom alvorligt til skade ved sammenstødet mellem letbanetog og bil.

Politiet har ikke umiddelbart foretaget nogle sigtelser i sagen.  

Aarhus Letbane er i disse dage i fuld gang med at teste sine tog, inden den officielle åbning af letbanen lørdag den 23. september.

02:18

VIDEO: TV2 ØSTJYLLAND sendte torsdag aften live fra ulykkesstedet. 

Luk video