Randers-virksomhed ransaget: Ejer sigtet for bedrageri

Randers-virksomheden Copenhagen Lashes er tirsdag blevet ransaget, efter at omkring 30 kunder har politianmeldt virksomheden, og omkring 1.000 kunder har klaget til over den til Forbrugerombudsmanden.

Østjyllands Politis afdeling for Økonomisk Kriminalitet og Rigspolitiets Nationale Cybercrime Center ransagede tirsdag formiddag virksomheden Copenhagen Lashes i Randers og sigtede ejeren for bedrageri.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Ransagelsen er sket, efter at omkring 30 borgere har politianmeldt virksomheden, og omkring 1.000 har klaget over den til Forbrugerombudsmanden.

Anmelderne følger sig snydt, fordi de har benyttet sig af et tilbud hos Copenhagen Lashes, hvorefter virksomheden trak yderligere penge på kundernes hævekort til et abonnement.

- En svinestreg

"Det er vores vurdering, at kunderne ikke er blevet informeret om abonnementet før deres køb, og derfor har vi sigtet ejeren for bedrageri. Vi er i tæt samarbejde med Forbrugerombudsmanden, som nu skal vurdere og samle alle klagerne i forhold til overtrædelse af Markedsføringsloven, inden de bliver sendt til politiet til strafferetslig vurdering, " siger politiinspektør Michael Kjeldgaard.

TV2 ØSTJYLLAND har tidligere omtalt Copenhagen Lashes i forbindelse med, at mere end 1.000 utilfredse kunder havde sluttet sig sammen i en gruppe på Facebook, fordi de følte sig snydt af virksomheden.

- Det er en svinestreg at drive forretning på den måde, sagde 54-årige Kirsten Lomholdt fra Horsens dengang til TV2 ØSTJYLLAND. 

Hun havde købt for 35 kroner øjenvippeserum på Copenhagen Lashes wepshop, men senere trak Copenhagen Lashes ydeligere 520 kroner fra Kirsten Lomholdts konto til betaling for et abonnement og flere leverancer af øjenvippeserum.

Selskab under tvangsopløsning

Politiet oplyser i pressemeddelelsen, at der nu venter et større opklarings arbejde:

"Der ligger et større efterforskningsarbejde foran os, for der er meget materiale, der skal gennemgås. Vi mener, at der er begrundet mistanke om overtrædelse af straffelovens bestemmelse om bedrageri, og vi kan ikke udelukke, at der kan komme yderligere sigtelser i takt med, at efterforskningen skrider frem, ” siger Michael Kjeldgaard. 

Copenhagen Lashes er nu under tvangsløsning ifølge selskabsregisteret CVR.

TV2 ØSTJYLLAND har forsøgt at få en kommentar fra ejer og tidligere direktør i Copenhagen Lashes, Sebastion Møller Gaardsøe, men det er ikke lykkedes.


hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Vaccine

liveblog COVID-19 LIVE: Ny vaccine kan først leveres i april

Martin Damgaard

play Naboer vil hive politikere ud i virkeligheden: De skal vide, hvad de stemmer om

Skærmbillede 2021-02-28 kl. 15.01.43

play Forpremiere: Ny serie følger familie, der har købt en hel zoo

6a0adb77-df5b-46a7-ba2b-27b2740e1419

Eksperter: Over halvdelen af positive lyntest kan være falsk positive

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand