Randers FC: En dårlig uge

Anfører og træner tilfredse med spillet trods nyt kronjysk nederlag

Randers-anfører Christian Keller er skuffet efter tre nederlag på stribe.

Randers FC tabte søndag aften for tredje gang på en uge, da kronjyderne måtte se sig slået med 1-2 ude af AaB.

Med nederlaget har Alka Superligaens nummer tre nu kun et forspring på tre point ned til AaB, der ligger på fjerdepladsen.

Christian Keller var trods nederlaget i Aalborg tilfreds med spillet, som udeholdet leverede på Nordjyske Arena.

- At tage til Aalborg og vinde er ikke noget, man gør hver gang. Vi kontrollerede store dele af kampen, men vi havde ikke heldet og dygtigheden til at holde dem væk fra chancer, siger Randers-anføreren.

- Det er selvfølgelig en dårlig uge, når man taber tre gange. Vi har forsøgt at gøre vores bedste, men det rækker ikke for tiden, og det må vi finde en løsning på, siger Christian Keller.

- Det er klart, at vi havde stået bedre, hvis vi havde vundet over AaB, men vi er stadig med i toppen af Alka Superligaen. Kan vi holde os der hen mod slutningen af sæsonen, vil vi være glade for det, siger han.

Se: Randers FC tabte i Aalborg

Træner Colin Todd var imponeret over, hvordan Randers-holdet rejste sig efter torsdagens bitre pokalnederlag til FC København, som efter en straffesparkskonkurrence sendte Randers ud i kvartfinalen.

- Vi havde virkelig gode perioder i kampen, men vores produkt på den sidste tredjedel var ikke godt nok. Der er ikke nok kvalitet for tiden. Jeg synes, vi fortjente et point, for vi gjorde det godt.

Randers skal i de to næste spillerunder i ligaen op imod topholdene fra FC Midtjylland og FC København.

- Vi har intet at tabe i næste runde mod FC Midtjylland, så vi skal gå ud og vise, hvor godt et hold vi er, siger Randers-træneren.

Randers FC har efter 20 kampe hentet 34 point. Det er fire færre end FCK og altså tre mere end AaB.