Politiet efterlyser voldelig røver

Et salg af en mobiltelefon udviklede sig dramatisk i Randers lørdag aften

En aftale om et simpelt salg af en mobil endte med, at sælgeren - en 18-årig mand - blev tildelt to knytnæveslag i ansigtet og fik stjålet telefonen. Østjyllands Politi håber nu på hjælp fra vidner, så de kan finde frem til gerningsmanden.

Det var i går omkring kl. 19.45, at handlen skulle finde sted på Energivej i det nordlige Randers. Men den mand, som skulle købe mobiltelefonen, valgte at udøve vold i stedet for at betale for købet. Og derefter stjal han så mobilen.

- Hvorfor gerningsmanden pludselig vælger at slå sælgeren, ved jeg ikke. Men handlingen bliver betragtet som et røveri, når han tildeler sælgeren knytnæveslag for efterfølgende at stjæle telefon, fortæller vagtchef hos Østjyllands Politi, Peter Hunniche, til tv2oj.dk.

Talte dansk med mellemøstlig dialekt

Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at finde frem til røveren. Fra ofret har man fået et signalement af gerningsmanden.

- Han beskrives som mørk i huden og spinkel af bygning. Han havde mørkt strithår og var på gerningstidspunktet iført en mørkeblå vest med en langarmet bluse indenunder og mørke bukser. Manden talte dansk med mellemøstlig dialekt, siger Peter Hunniche.

Efterforskningsafdelingen i Randers sidder lige nu med sagen, og politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har set noget mistænkeligt lørdag aften ved Energivej i Randers. Østjyllands Politi kan kontaktes på tlf. 114.

Jægergårdsgade

play Brand i Aarhus: Beboere blev evakueret

20210120-171659-2-1920x1283we

Biden er officielt præsident: Tidligere østjysk Trump-støtte er positiv

Anders Kühnau

Regionsrådsformand om fald i vaccineleverance: Ældre og sårbare kommer til at vente

Liva

Liva er både dansker og amerikaner: - Derfor er det her præsidentvalg helt specielt

Wallpipe Lisbeth

playLisbeth fra Løvens Hule har stor succes – her er opskriften

Genrebillede, frisør

Frisørorganisation: - Det er fuldstændig vanvittigt at køre ud til kunder