Cykelløb presset før start: 4000 stykker chokolade stjålet

Arrangørerne bag Fjordløbet, der afvikles i morgen under Randers Ugen, er kommet på overarbejde efter et frækt tyveri fra en trailer

Natten til lørdag brød tyve ind i en garage hos Randers Cykleklub. Her stod en trailer, hvori mange af de rekvisitter, der skal bruges under morgendagens Fjordløbet, befandt sig. Traileren er fundet igen, men meget af indholdet mangler.

quote 4000 stykker chokolade, müslibarer og sodavand er væk, så det har givet os en masse ekstra arbejde i dag.

Lotte Schmidt, løbskoordinator

En stor pavillon, en gasgrill og ikke mindst al forplejningen til de forventelige omkring 2500 motions-cykelryttere er forsvundet.

- Traileren blev fundet igen på Nordre Fælled ikke langt fra vores klubhus, men der mangler jo så nogle ting i den. 4000 stykker chokolade, müslibarer og sodavand er væk, så det har givet os en masse ekstra arbejde i dag, siger løbskoordinator fra Randers Cykleklub, Lotte Schmidt, til TV2 ØSTJYLLAND.

Heldigvis har klubben et godt samarbejde med sine sponsorer, og Brugsen i Harridslev har sat et stort arbejde ind for at skaffe den mistede forplejningen inden løbsstart kl. 9 søndag.

- Og vi er også lykkelige for, at alle de værdiløse effekter som kabler, sejrs-skammel og flag stadig er der, siger Lotte Schmidt.

Ifølge hende er der stjålet for en del tusinde kroner, da den store pavillon har en værdi af op mod 10.000 kroner, og der er for nylig blevet trykt tekst på den. Og derudover er tyvene så også stukket af med grill og en masse søde sager.

- Vi skal dog nok blive klar og få skaffet alt, der mangler til i morgen. Det lover vi, lyder det fra løbskoordinatoren.

Indtil nu er 1900 ryttere tilmeldt løbet, hvor man kan vælge mellem distancerne 30, 50 eller 100 km. Løbsarrangørerne håber dog på at nå op på omkring 24-2500 deltagere, da mange først melder sig til på selve dagen - især hvis vejret arter sig.

Traditionelt plejer mange lokale firmaer at stille op med hold, og så bliver årets største hold, samt årets ældste og yngste deltagere altid kåret. 

Bertram Lyng Engelsted Jarkilde og Oskar Duvier Mehlbye

play De har forberedt sig i et år: Nu får Bertram og Oskar deres store drøm opfyldt

Sommer restriktioner

Hvad betyder ny vaccineplan for vores sommer? Her er tre eksperters bud

Skærmbillede 2021-03-05 kl. 23.33.32

play Mor kritiserer forhold for fødende: - Det er en falliterklæring

Solskin hav blå himmel

play Tør og kølig lørdag - det vil føles som frostvejr

Lys over Svostrup Web Still

play Se video: Svostrup Kro lyser op for at mindes oversvømmelser

050321 Hjarnø Havbrug 1930 VTR Still

Retssag mod havbrug følges tæt: - De skal ha' lov at rydde op