Øl-røver truede ekspedient med paraply

En 35-årig mand er sigtet for røveri, da han i nat truede en medarbejder i 7-Eleven i Aarhus med en paraply, fordi han forsøgte at stjæle en sixpack

Natten til onsdag kort før kl. 3 forsøgte en 35-årig mand fra Aarhus at stikke af med seks øl fra 7-Eleven på Nørreport i det centrale Aarhus. Han blev dog opdaget af en ekspedient, der forlangte, at han betalte for sine drikkevarer. Hvilket han nægtede.

- Han hævede i stedet sin paraply og truede med at slå. Så dermed udviklede tyveriet af øl sig til et røveri. Det er nok bare at true med som her en paraply, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Den truende adfærd fik ekspedienten til at opgive og i stedet ringe til politiet. En patrulje kom hurtigt til stedet, og kort efter fandt betjentene frem til den 35-årige mand på Lille Torv.

Manden blev opdaget i færd med at drikke øl på Lille Torv kort efter røveriet. Betjente anholdt ham på stedet. 
Manden blev opdaget i færd med at drikke øl på Lille Torv kort efter røveriet. Betjente anholdt ham på stedet.  Foto: Google Street View

- Han stod med sin paraply og var i færd med at drikke en af dåseøl. Han blev anholdt og sigtet for røveri. Efter endt afhøring blev manden løsladt igen onsdag formiddag. Han var en smule beruset under røveriet, siger Jakob Christiansen.

Manden er stadig sigtet for røveriet.

Vaccine

Vaccineeksperiment forløber gnidningsfrit

inger_kjaer_hoejbjerg_0

Vildskov vækker følelser: - Debatten har en hård og uforsonlig tone

Slik-drenge

play Da nattelivet lukkede ned, blev de slik-pushere

Skærmbillede 2021-02-26 kl. 13.08.45

Kommune indfører særlige corona-tiltag ved populær bro

20210114-034943-4-1920x1920we

30-årig narkohandler afsløret på Snapchat

Mammografi model 254-17 _1489

Færre undersøgt for brystkræft: - Tag til screening, lyder opfordringen