Borring om kontraktforlængelse: I venteposition for tredje gang

Først snakkede han med 'PC', så med Hans-Peter Rasmussen og nu skal Jonas Borring for tredje gang til at snakke kontrakt

Jonas Borring Foto: www.briansorensen.net

Jonas Borring har i Randers FC genfundet den form, der gjorde ham til den dyreste handel mellem to Superligaklubber nogensinde, og det virker oplagt, at Randers FC ønsker at fortsætte samarbejdet med offensivspilleren.

Det er også det indtryk Jonas Borring selv har fået, men så er forhandlingerne to gange blevet afbrudt af opsigelser.

- Jeg snakkede med PC (Peter Christiansen, red.), og da han stoppede, snakkede jeg med HP (Hans-Peter Rasmussen, red.), og så stoppede han også. Så nu står jeg for tredje gang og ved ikke, hvad der skal ske, siger Jonas Borring til tv2oj.dk.

Hans kontrakt udløber til sommer, men trods to gange afbrudte forhandlinger er der ingen stress.

- Jeg tager en snak med Ole, (Nielsen, ny sportschef i Randers FC, red.) når vi starter op igen. Jeg har haft en god ferie og fået slappet af, og jeg glæder mig til at komme i gang igen, så jeg tager det stille og roligt, siger Jonas Borring.

Borring: Vi fik lukket munden på dem

Interesseret i samarbejde

Hvis Ole Nielsen som sine forgængere er interesseret i at fortsætte samarbejdet med Borring, burde det også kunne lade sig gøre at finde en aftale.

- Jeg er rigtig glad for at være i Randers, hvor jeg har fundet mig godt til rette med en god trup, så jeg kan sagtens se mig selv fortsætte, siger Borring.